Tag Archive: jana pendapatan

Channel X Pro: Panduan Cara Jual Barang di Lazada, Shopee, 11Street & Lelong

channel x proBaru-baru ini saya berjaya beli satu pakej panduan yang sedang hangat di pasaran, iaitu Channel X Pro; sebuah pakej panduan komprehensif dan lengkap yang mengajar cara jual barang di Lazada, Shopee, 11Street dan Lelong.

Ada sesiapa yang tak kenal laman web Lazada, Shopee, 11Street dan Lelong?

Saya yakin hampir semua warga Malaysia pasti kenal keempat-empat laman web marketplace ini.

Lazada, Shopee, 11Street dan Lelong adalah laman web marketplace paling popular di Malaysia yang menjadi tumpuan ramai untuk membeli-belah secara online.

Biasanya, kita hanya habiskan banyak duit membeli-belah di keempat-empat laman web ini.

Hanya menjadi pembeli sahaja.

Apa kata, kita ubah pula; kita jana pendapatan daripada Lazada, Shopee, 11Street dan Lelong.

Kita jadi penjual; jual barang dan jana pendapatan lumayan secara online.

Mungkin ramai yang beranggapan, susah untuk menjual barang di Lazada, Shopee, 11Street dan Lelong sebab dah dikuasai golongan peniaga-peniaga besar sahaja, malah ramai yang tidak tahu cara untuk bermula.

Jangan risau.

Sekarang ada pakej panduan Channel X Pro.

Dalam pakej panduan ini, ditunjukkan langkah demi langkah untuk mula menjual barang di Lazada, Shopee, 11Street dan Lelong.

Lebih hebat lagi, ditunjukkan bagaimana dengan hanya menggunakan satu laman web khas, seseorang itu boleh menjual di keempat-empat marketplace popular ini secara serentak.

Tambah istimewa lagi, ditunjukkan juga cara menjual barang secara dropship dan pre-order, jadi penjual boleh bermula dengan modal yang rendah.

Apabila dah belajar dan faham isi kandungan pakej panduan Channel X Pro, saya yakin, semua orang akan dapat mula menjual barang di Lazada, Shopee, 11Street dan Lelong.

Kenali penulis Channel X Pro

Bagi yang nak tahu, penulis Channel X Pro adalah seorang bekas kapten tentera, iaitu Tuan Zainol Rashid Burhan.

Boleh ikuti beliau di Facebook beliau sendiri: Tuan Zainol Rashid

Semasa masih bertugas sebagai anggota tentera 4 tahun yang lalu, beliau telah mula menjalankan menjual barang di salah satu laman web marketplace popular di Malaysia.

Bermula kecil-kecilan secara dropship, bisnes beliau semakin berkembang sehingga membolehkan beliau meletak jawatan sebagai anggota tentera supaya dapat berniaga sepenuh masa.

Ya lah, dah dapat jana pendapatan daripada Lazada, Shopee, 11Street dan Lelong serentak, mesti dah dapat hasil yang lumayan sehingga boleh berhenti kerja.

Hasil daripada ilmu dan pengalaman beliau, beliau ajarkan kepada orang ramai melalui ceramah, seminar dan bengkel yang beliau sendiri anjurkan atau dijemput pihak lain.

Dan yang terbaru, beliau hasilkan pula panduan Channel X Pro.

Channel X Pro

channel x pro

Sekarang, saya nak tunjukkan apa yang terdapat dalam pakej panduan Channel X Pro.

Pakej panduan ini sebenarnya terdiri daripada beberapa ebook, video dan bonus iaitu:

  • Ebook Teknik Listing & Dropship
  • Ebook Cara Jual Barang di Lazada
  • Ebook Cara Jual Barang di Shopee
  • Ebook Cara Jual Barang di 11Street
  • Ebook Cara Jual Barang di Lelong
  • Ebook Cara Guna Site X
  • Set Video Panduan Shopee
  • Bonus-bonus khas

Kalau diperhati kepada kandungan di atas pun, dah boleh nampak betapa padat dan lengkapnya pakej panduan Channel X Pro ini.

Sekarang, jom kita lihat satu per satu isi kandungan pakej panduan Channel X Pro.

#1 – Ebook Teknik Listing & Dropship

Ini adalah ebook pengenalan kepada keseluruhan topik dalam Channel X Pro.

Dalam ebook ini, Tuan Zainol pada mulanya menerangkan secara detail berkenaan konsep dropship dan pre-order di Shopee dan Lazada.

Dengan memahami konsep dropship dan pre-order ini, pembaca akan dapat belajar bagaimana untuk mula menjual barang dengan modal yang minimum dan risiko yang rendah.

Ada beberapa perkara penting yang perlu dipelajari jika nak buat dropship dan pre-order di Shopee dan Lazada, kalau tersilap langkah, boleh menyusahkan penjual apabila barang ditempah pembeli nanti.

Sebab itu perlu baca ebook ini dengan teliti.

Di samping itu, Tuan Zainol juga menunjukkan bagaimana membuat listing atau memasukkan item yang hendak dijual ke Shopee dan Lazada.

Ada 2perkara penting yang perlu diberi perhatian semasa membuat listing; jika diabaikan 2 perkara ini, akan menyebabkan item sukar dijumpai bakal pembeli dan menyebabkan jualan tidak laris.

Kalau nak tahu tentang 2 perkara penting tersebut, kena dapatkan Channel X Pro.

#2 – Ebook Cara Jual Barang di Lazada

Ebook kedua ini fokus kepada Lazada sahaja, laman web marketplace paling popular di Malaysia.

Antara isi kandungan ebook kedua ini adalah:

Pengenalan – Ada 2 perkara penting yang pembaca perlu tahu jika nak mula jual barang di Lazada. Kalau tak tahu tentang 2 perkara ini, boleh menyebabkan kerugian kelak.

Pendaftaran – Penulis ebook terangkan keperluan-keperluan dan syarat-syarat untuk memohon menjadi penjual di Lazada. Kalau tak penuhi syarat-syarat ini, permohonan boleh ditolak. Di samping itu, ditunjukkan juga langkah demi langkah cara memohon menjadi penjual di Lazada.

Lazada Seller Centre – Pembaca akan diperkenalkan dengan Lazada Seller Centre yang mana merupakan tempat utama untuk penjual memeriksa status pesanan semasa, pembatalan pesanan, jualan keseluruhan dan juga penyenaraian item baru.

Panduan Listing – Pembaca akan ditunjukkan langkah demi langkah membuat listing produk yang ingin dijual di Lazada. Juga turut diberikan tips supaya item yang disenaraikan mudah dicari bakal pembeli dan menarik perhatian mereka untuk membeli.

Penghantaran – Dalam topik ini, pembaca akan ditunjukkan perkara-perkara yang perlu dilakukan apabila item terjual atau pesanan diterima. Proses penghantaran barang, cara memasukkan maklumat penghantaran serta mencetak invois turut ditunjukkan langkah demi langkah.

Menghadapi Masalah di Lazada – Pembaca akan diberikan contoh-contoh masalah yang sering berlaku dan cara-cara mengatasinya. Jadi nanti, tidaklah panik jika turut menghadapi masalah yang sama.

Kewangan – Selepas jualan diterima dan pesanan dilengkapkan, tiba masa untuk mendapat bayaran daripada pihak Lazada. Bagaimana prosesnya? Ada ditunjukkan di dalam ebook ini.

Fungsi-fungsi Lain – Terdapat beberapa fungsi lain di Lazada yang tidak kurang pentingnya. Sebagai penjual di Lazada, kena tahu tentang fungsi-fungsi ini.

#3 – Ebook Cara Jual Barang di Shopee

Shopee adalah laman web marketplace kedua paling popular di Malaysia selepas Lazada.

Jumlah transaksi di Shopee semakin meningkat dari semasa ke semasa dan dijangka mengatasi Lazada suatu hari nanti.

Jadi, amat rugi kalau tidak ambil peluang untuk berniaga di Shopee.

Di dalam ebook ketiga dalam pakej panduan Channel X Pro ini, pembaca dapat belajar tentang cara jual barang di Shopee.

Antara isi kandungan ebook ini adalah:

Pendaftaran – Langkah demi langkah untuk membuat pendaftaran sebagai penjual di Shopee di tunjukkan dalam ebook ini. Beberapa ketetapan atau setting yang perlu dilakukan turut ditunjukkan untuk memudahkan proses sebagai penjual nanti.

Shopee Seller Centre – Pembaca diterangkan tentang penggunaan Shopee Seller Centre, pusat di mana penjual dapat melihat semua maklumat berkaitan produk yang dijual, status pesanan, hasil jualan, perbualan dengan bakal pelanggan dan rekod transaksi.

Product Listing – Cara untuk menyenaraikan produk yang ingin djual ditunjukkan dalam topik ini. Tips supaya produk lebih mudah dicarai dan dapat menarik perhatian pelanggan turut diberikan.

Penghantaran – Selepas pesanan diterima, produk yang dipesan perlu dihantar kepada pelanggan. Dalam topik ini, pembaca dapat belajar cara membuat penghantaran melalui kemudahan yang Shopee sediakan, atau membuat penghantaran sendiri.

Menghadapi Masalah di Shopee – Out of stock, extended guarantee, refund dan cancellation adalah masalah yang sering berlaku di Shopee. Jangan risau, ada cara mengatasi setiap masalah ini di dalam topik ini.

Kewangan – Dalam topik ini, pembaca ditunjukkan cara mendapatkan bayaran hasil jualan daripada pihak Shopee.

Fungsi Istimewa di Shopee – Ada 4 fungsi istimewa di Shopee yang boleh digunakan oleh penjual untuk menarik lebih perhatian daripada bakal pembeli. Jika dapat guna fungsi-fungsi ini, memang boleh meningkatkan jualan dengan banyaknya.

channel x pro

#4 – Ebook Cara Jual Barang di 11Street

11Street juga adalah salah satu laman web marketplace Malaysia yang menjadi tumpuan mereka yang suka membeli-belah online.

Tidak rugi jika turut senaraikan produk untuk dijual di laman web ini.

Ebook ketiga dalam pakej panduan Channel X Pro memfokuskan tentang cara jual barang di 11Street, dan antara isi kandungan ebook ini adalah:

Pendaftaran – Bagaimana nak daftar sebagai penjual di 11Street, di dalam ebook ini ditunjukkan langkah satu per satu.

Seller Office – Dalam topik ini, diterangkan fungsi-fungsi di dalam Seller Office 11Street. Di sini, penjual dapat melihat semua butiran berkenaan produk yang dijual dan pesanan yang diterima.

Product Listing – Tak tahu cara nak buat product listing di 11Street? Jangan risau, di dalam topik ini ada ditunjukkan caranya, siap dengan tips supaya barang dijual mudah dijumpai pelanggan.

Penghantaran – Setiap marketplace mempunyai proses penghantaran yang sedikit berbeza. Di dalam topik, ditunjukkan langkah-langkah membuat penghantaran barang selepas pesanan di terima di 11Street.

Kewangan – Di dalam topik Kewangan, pembaca akan ditunjukkan tentang caj yang dikenakan pihak 11Street. Ditunjukkan juga bagaimana nak tetapkan harga produk supaya dapat cover segala kos yanng terlibat.

Menghadapi Masalah di 11Street – Apa pula masalah yang sering berlaku di 11Street? Jangan risau, pembaca akan dapat tahu masalah dan cara mengatasinya di dalam topik ini.

#5 – Ebook Cara Jual Barang di Lelong

Lelong.my adalah salah satu marketplace terawal dan paling lama di Malaysia.

Walaupun dengan kehadiran banyak laman web marketplace yang lebih baru, namun Lelong masih mendapat tempat di hati rakyat Malaysia.

Jadi, rugi juga kalau tak ambil peluang untuk jual barang di Lelong.

Apa topik-topik yang terdapat dalam Ebook Cara Jual Barang di Lelong?

Pendaftaran – Yuran, keperluan dan cara mendaftar sebagai penjual di Lelong ditunjukkan di dalam topik ini.

Seller Dashboard – Tempat di mana penjual boleh melihat segala transaksi, baki akaun dan juga produk yang dijual. Bagaimana rupa dan cara gunanya? Semuanya diterangkan dalam ebook ini.

Product Listing – Bagaimana pula nak buat product listing di Lelong? Di dalam topik ini, ada ditunjukkan.

Penghantaran – Proses penghantaran barang selepas pesanan di terima di Lelong adalah mudah sahaja. Nak tahu macam mana, kena baca topik ini.

Kewangan – Rekod untung rugi, pembayaran daripada Lelong dan juga caj yang dikenakan ditunjukkan ditunjukkan di dalam topik ini.

Menghadapi Masalah di Lelong – Topik ini cover tentang bagaimana cara nak atasi masalah-masalah yang sering berlaku di Lelong.

Fungsi-fungsi Lain di Lelong – Terdapat beberapa fungsi tambahan di Lelong, yang mana jika dimanfaatkan sebaiknya, dapat meningkatkan hasil jualan.

#6 – Cara Guna Site X

Penat juga kalau nak menjual di keempat-empat laman web Lazada, Shopee, 11Street dan Lelong serentak.

Nak buat product listing, nak uruskan pesanan lagi, nak buat penghantaran barang.

Pada masa sama kena uruskan stok dan aliran tunai supaya semuanya dalam keadaan teratur.

Boleh pening juga.

Tersilap langkah, ada pelanggan yang tercicir, nanti dapat rating buruk pula.

Susah pula nak dapat kepercayaan daripada pelanggan lagi.

Tapi, jangan risau.

Dalam pakej panduan Channel X Pro, Tuan Zainol ada dedahkan satu laman web  X (maaf, saya tak dapat dedahkan nama lama web tersebut) yang beliau gunakan untuk uruskan bisnes di keempat-empat marketplace tadi secara serentak.

Dengan menggunakan laman web X ini, segala urusan stok dan buat listing dapat dilakukan secara serentak, hanya perlu integrasikan sahaja akaun anda di lamanw web X dengan akaun-akaun di marketplace yang lain.

Bagaimana nak integrasikan kesemua laman web ini?

Bagaimana nak guna laman web X?

Semuanya diterangkan dengan lengkap, langkah demi langkah dalam ebook kelima ini.

channel x pro

#7 – Set Video Panduan Shopee

Sebagai tambahan kepada Ebook Cara Jual Barang di Shopee, terdapat 3 Video Panduan Shopee diberikan di dalam pakej panduan Channel X Pro.

Topik-topik yang dibincangkan yang ditunjukkan di dalam video tersebut meliputi:

  • Konsep menjual di Shopee
  • Panduan mendaftar di Shopee
  • Panduan membuat listing di Shopee

Ebook, ditambah dengan penerangan melalui video, memang jadi lebih mudah untuk faham cara jual barang di Shopee dengan betul.

Jadi, boleh mula berniaga di Shopee dengan penuh keyakinan.

#8 – Bonus-bonus khas

Selain semua ebook dan video di atas, turut diberikan beberapa bonus khas untuk pembeli pakej panduan Channel X Pro.

Antaranya termasuklah:

Bonus #1 – Support group di Facebook

Semua pembeli pakej panduan Channel X Pro akan dimasukkan ke dalam sebuah support group khas di Facebook.

Support group ini dikendalikan sendiri oleh Tuan Zainol.

Jadi, pembeli boleh bertanya apa sahaja jika ada perkara yang tidak difahami di dalam ebook dan video.

Nanti apabila dah mula menjual di Lazada, Shopee, 11Street dan Lelong, jika ada apa-apa masalah, boleh ditanyakan menerusi support group ini.

Bukan sahaja Tuan Zainol, malah pembeli-pembeli lain yang tahu juga turut berkongsikan tips dan penyelesaian yang mereka buat.

Bonus #2 – Kemaskini percuma

Biasanya, dari semasa ke semasa, setiap marketplace memang akan berubah dari segi paparan, cara, syarat dan juga polisi.

Kadang-kadang, ada juga fungsi-fungsi baru ditambah untuk memudahkan lagi penjual.

Jadi, jika berkesempatan, Tuan Zainol akan kemaskini kandungan pakej panduan Channel X Pro dengan kandungan yang baru ini.

Istimenya, kemaskini ini diberikan percuma kepada semua pembeli Chanell X Pro tanpa sebarang kos tambahan.

Macam baru-baru ini, Tuan Zainol kemaskini ebook Cara Jual Barang di Lazada dan Cara Jual Barang di Shopee, dan semua pembeli dapat versi baru kedua-dua ebook ini secara percuma.

Bonus #3 – Join BEMICH dengan yuran minimum

Bagi pembeli pakej panduan Channel X Pro, Tuan Zainaol tawarkan untuk join BEMICH (Bengkel Marketplace + Import China) dengan yuran minimum sahaja serendah RM 80 sahaja.

Dalam bengkel nanti, boleh belajar praktikal secara face-to-face dengan Tuan Zainol, jadi boleh faham dengan lebih mudah.

Bonus #4 – Join dropshipper PAMAWA secara PERCUMA

PAMAWA adalah laman web yang disediakan pihak Tuan Zainol yang mana menyediakan lebih 300 produk yang boleh dijual di marketplace seperti Lazada, Shopee, 11Street dan Lelong.

Bukan sahaja produk, malah promotion tools seperti gambar dan video untuk setiap produk turut disediakan, jadi mudah untuk buat product listing nanti.

Untuk orang biasa, yuran untuk sertai laman dropship ini adalah RM 55.

Boleh tengok di sini: PAMAWA Dropship

Tetapi, khas untuk pembeli pakej panduan Channel X Pro, Tuan Zainol hapuskan yuran penyertaan sebagai dropshipper PAMAWA.

Maksudnya, pembeli boleh daftar sebagai dropshipper di laman web ini secara PERCUMA!

Dengan menjadi dropshipper di PAWAMA, boleh terus start jual barang di Lazada, Shopee, 11Street dan Lelong.

Tak perlu pening-pening fikir nak jual apa.

Bagaimana nak dapatkan Channel X Pro?

Macam mana?

Rasa teruja nak dapatkan pakej panduan Channel X Pro?

Secara peribadi, saya rasakan pakej ini memang lengkap bagi sesiapa yang baru nak mula berniaga, atau pun yang dah lama berniaga.

Bagi yang sebelum ini dah berniaga di platform lain seperti di Facebook, Instagram, memang elok sangat kalau dapatkan pakej panduan ini.

Boleh kembangkan lagi bisnes ke marketplace Malaysia yang popular.

Memang rugi kalau tak berniaga di Lazada, Shopee, 11Street dan Lelong.

Trafik pelanggan ramai, kos murah, memang lebih mudah untuk jana pendapatan jika kena caranya.

Dah tak sabar nak dapatkan Channel X Pro?

Buat masa sekarang, pakej panduan Channel X Pro dijual pada harga RM 149.70 (tamat pada 31 Mei 2018) RM 155.90 SAHAJA (sah sehingga 30 Jun 2018 sahaja).

Harga yang berbaloi bagi sebuah pakej panduan yang lengkap.

Sebelum ini, saya dapatkan pada harga yang lebih murah lagi.

Tetapi sekarang apabila dah dapat sambutan, harga dah meningkat.

Mungkin selepas ini harga akan naik lagi kalau permintaan terlalu tinggi.

Jadi, kalau tak nak bayar lebih mahal, lebih baik dapatkan sekarang pada harga RM 149.70 (tamat pada 31 Mei 2018) RM 155.90 (sah sehingga 30 Jun 2018 sahaja)

Untuk dapatkan Channel X Pro, terus klik pada gambar di bawah dan ikut arahan seterusnya:

RM 149.70 (tamat pada 31 Mei 2018)

RM 155.90

channel x proPakej Channel X Pro + Rahsia Import China

Selain pakej panduan Channel X Pro dan SEMICH, Tuan Zainol turut menganjurkan program Rahsia Import China.

Program Rahsia Import China adalah sebuah program yang mengajar bagaimana untuk import barang dari China tanpa beli secara pukal.

Seperti yang diketahui, China adalah lubuk barang-barang yang sangat murah, yang mana jika dijual di marketplace Malaysia, boleh hasilkan margin keuntungan yang besar.

Sebab itulah penting untuk belajar bagaimana cara nak import barang dari China.

Lebih penting lagi untuk belajar bagaimana nak import tanpa beli secara pukal atau banyak, sebab kalau kena beli banyak, kena sediakan modal yang besar.

Kalau beli tanpa pukal, hanya perlu sediakan modal minimum sahaja.

Malah, dengan teknik beli tanpa pukal juga, boleh jual barang secara pre-order.

Jual barang dahulu, apabila ada pembeli, baru pesan daripada pembekal.

Memang best buat pre-order; boleh jimat duit modal dan tak perlu pegang stok barang.

Harga untuk program Rahsia Import China adalah RM 150 sahaja.

Tetapi, khas bagi yang berminat nak dapatkan Channel X Pro, boleh dapatkan secara pakej dengan program Rahsia Import China pada harga RM 250 (tamat pada 31 Mei 2018) RM 270 SAHAJA (sah sehingga 30 Jun 2018 sahaja).

JIMAT sehingga RM 30.90!

Kalau ada duit lebih, boleh terus dapatkan pakej ini.

Terus klik pada gambar di bawah untuk dapatkan pakej Channel X Pro + Rahsia Import China:

RM 250.00 (tamat pada 31 Mei 2018)

RM 270.00

channel x pro rahsia import chinaJika anda mempunyai sebarang soalan atau menghadapi masalah semasa membuat tempahan Channel X Pro, boleh hubungi saya melalui wasap ke 013-9798719 atau terus klik link ini http://panduancxpro.wasap.my/

……..

Panduan Affiliate Method Rahman Basri: Buat Duit Dengan Affiliate

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliateDah dapatkan Panduan Affiliate Method daripada Tuan Rahman Basri?

Kalau belum, anda patut baca review saya tentang panduan hebat ini.

Seperti yang saya selalu cerita, saya sangat suka buat duit dengan affiliate, dan affiliate merupakan cara utama yang saya buat untuk jana pendapatan tambahan sekarang.

Berbanding dengan jual produk sendiri, promosikan produk affiliate lebih mudah sebab kita tak perlu penat-penat cipta produk, uruskan tempahan dan buat penghantaran.

Cuma perlu promosikan produk affiliate itu sahaja, yang selebihnya dikendalikan oleh pemilik produk itu sendiri.

Lagi pun, untuk promosikan produk affiliate boleh dilakukan secara online sahaja, tak kisah nak guna laman web, blog, Facebook, Instagram, twitter, semua boleh di hujung jari sahaja.

Tak kisah produk digital atau fizikal yang dipromosi secara affiliate, kedua-duanya boleh dijadikan sumber pendapatan asalkan tahu cara promosi yang betul.

Jadi, kalau berminat nak belajar cara buat duit affiliate yang betul, saya sarankan untuk belajar daripada Panduan Affiliate Method yang dihasilkan oleh Tuan Rahman Basri.

Bagi sesiapa yang masih belum kenal Tuan Rahman Basri, beliau merupakan antara sifu, otai dan pakar affiliate marketer yang selalu berjaya dan menjadi rujukan orang lain.

Beliau banyak menghasilkan panduan-panduan berkaitan affiliate dan bisnes, antaranya Kursus Affiliate, Panduan Inbox Cash dan Sistem Jualan Pro.

Di samping itu, beliau juga banyak menganjurkan bengkel untuk mengajar orang ramai berkenaan bisnes dan affiliate.

Kalau nak follow dan dapatkan tips percuma daripada Tuan Rahman Basri, boleh ikuti beliau di FB Profile, FB Page atau blog Rahman Basri.

Yang terbaru, beliau hasilkan Panduan Affiliate Method sebagai panduan terbaru dan terkini cara buat duit dengan affiliate yang berkesan.

Jom ikuti ulasan dan review saya berkenaan panduan terbaru ini.

nduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

Review Panduan Affiliate Method Rahman Basri

Secara ringkasnya, Panduan Affiliate Method adalah siri panduan video yang menunjukkan cara jana pendapatan melalui affiliate dengan menggabungkan teknik story-content, email dan facebook marketing.

Ketiga-tiga teknik ini sememangnya terbukti berkesan untuk promosikan produk affiliate.

Saya sendiri pun memang gunakan ketiga-tiga teknik yang diajar di dalam panduan ini, dan hasilnya memang lumayan.

Panduan ini mengandungi 24 buah video yang dipecahkan kepada 6 modul.

Jom kita lihat setiap modul di dalam panduan ini.

Modul #1 – Pengenalan teknik Affiliate Method

Bagi saya, modul #1 ini adalah yang paling penting dan isi utama dalam panduan ini.

Dalam modul ini, diterangkan dengan sepenuhnya tentang game plan, blue print atau secret recipe teknik Affiliate Method.

Modul ini mengandungi 7 video; 6 video menerangkan tentang flow teknik jana pendapatan dengan affiliate menggunakan teknik Affilliate Method daripada fasa 1 hinggalah fasa 4.

Satu video lagi adalah video action plan, yang mana menunjukkan kepada pembeli tentang langkah-langkah dan perkara-perkara yang perlu dilakukan seterusnya.

Dengan adanya action plan ini, pembeli tidak ditinggalkan terkapai-kapai tak tahu nak buat apa.

Hanya perlu ikut action plan yang disediakan supaya pembeli tidak ketinggalan menjana pendapatan menggunakan teknik Affiliate Method.

Modul #2 – Blog percuma

Seperti yang saya tulis di awal tadi, salah satu teknik Affiliate Method adalah story-content marketing.

Teknik atau strategi ini adalah strategi evergreen dan sangat berkesan untuk menarik perhatian prospek.

Maklumlah, salah satu tujuan utama orang ramai melayari Internet adalah untuk mencari maklumat atau content, jadi kita sediakanlah content juga untuk menarik mereka melihat produk yang kita promosikan.

Kaedah terbaik untuk menghasilkan dan berkongsi content adalah menerusi blog, sebab lebih mesra enjin carian seperti Google dan mudah dijumpai bakal prospek.

Nak hasilkan blog, boleh hasilkan blog percuma atau berbayar.

Dalam modul #2 ini, Tuan Rahman Basri menunjukkan cara hasilkan blog secara percuma menggunakan platform Blogger.

Tak perlukan modal pun, semua orang boleh hasilkan blog sendiri untuk berkongsi content menarik.

Tuan Rahman Basri tunjukkan dengan lengkap dari setup blog, tulis content dan masukkan borang opt-in untuk kumpul database prospek.

Modul #3 – Blog berbayar (optional)

Kalau dalam modul #2 ditunjukkan cara setup blog percuma, dalam modul #3 pula ditunjukkan cara setup blog berbayar menggunakan platform WordPress.

Bagi yang tak biasa dengan blog WordPress, modul ini memang untuk anda.

Dalam modul ini, ditunjukkan dengan lengkap dari langgan domain dan hosting, install WordPress dan cantikkan blog.

Memang banyak kelebihan menghasilkan blog guna WordPress, hanya yang pernah buat sahaja yang tahu.

Banyak theme blog yang menarik, mudah pasang plugin, lebih mesra SEO dan mobile-responsive; itulah kelebihan utama blog WordPress.

Rugi kalau tak belajar.

kandungan panduan affiliate method rahman basri

 

Modul #4 – Artikel

Modul ini khas berkenaan penulisan artikel atau pun content.

Bukan sahaja ditunjukkan cara menghasilkan artikel, malah diberikan tips dan rahsia menghasilkan artikel yang menarik dan bermanfaat untuk bakal prospek.

Semua orang boleh menulis, tetapi bukan semua orang boleh menulis artikel yang best.

Selepas tonton video-video dalam modul ini, pasti pembeli akan dapat banyak idea untuk menghasilkan content yang menarik nanti.

Modul #5 – Autoresponder

Selain story-content marketing, Panduan Affiliate Method turut memberi penekanan kepada satu lagi teknik evergreen iaitu email marketing menggunakan autoresponder.

Bagi yang belum tahu, autoresponder adalah tool yang biasa digunakan untuk mengumpul database prospek seperti nama, alamat emel dan nombor telefon.

Dengan autoresponder juga, kita dapat menghantar emel promosi atau follow up kepada prospek secara automatik; hanya perlu setting sekali sahaja dan emel-emel akan dihantar secara automatik kepada bakal prospek pada tempoh yang kita tetapkan.

Bak kata orang, money is in the list.

Jadi, dengan adanya autoresponder dan database prospek yang berkualiti, misi untuk buat duit dengan affiliate bukan lagi mustahil.

Dalam modul #5 Panduan Affiliate Method, lengkap ditunjukkan bagaimana cara langgan dan setup kempen autoresponder, membina landing dan thank you page serta menulis emel.

Tuan Rahman Basri turut mencadangkan satu sistem autoresponder yang baik dan murah yang boleh dilanggan, jika pembeli masih belum melanggan mana-mana sistem autoresponder.

Modul #6 – Facebook Ads

Selepas siap content blog dan setup kempen email marketing, langkah seterusnya adalah untuk tarik trafik atau prospek ke blog yang dibangunkan tadi supaya membaca content dan memasukkan emel ke dalam borang opt-in yang disediakan.

Antara cara paling mudah untuk tarik prospek adalah menerusi iklan di Facebook, atau lebih dikenali sebagai FB Ads.

Dalam modul terakhir ini, pembeli akan ditunjukkan cara membina kempen FB Ads yang berkesan, bermula daripada setup iklan, duplicate dan retargetting.

Retargetting memang terbukti berkesan untuk memastikan prospek membeli produk yang ditawarkan, jadi sangat penting untuk belajar tentang teknik ini.

 

Kandungan bonus Panduan Affiliate Method

Selain daripada modul-modul utama, 2 bonus turut disediakan iaitu:

Bonus #1 – Template email

Tuan Rahman Basri ada sediakan 7 template email yang boleh digunakan untuk kempen email marketing.

Pembeli boleh terus copy-paste dan guna semua template yang diberi untuk promosikan produk affiliate yang sama, atau ubahsuai mengikut kreativiti sendiri untuk promosikan produk-produk lain.

Semua template email ini memang terbukti berkesan untuk menghasilkan jualan dan komisyen.

Bonus #2 – Support group di Facebook

Haa, ini bonus yang paling best!

Tuan Rahman Basri ada sediakan satu group support di Facebook yang menghimpunkan semua pembeli panduan ini.

Di dalam group ini, pembeli boleh networking dengan pembeli yang lain dan juga bertanya apa-apa sahaja soalan atau masalah yang ada.

Tuan Rahman Basri sendiri serta ahli group juga akan menjawab pertanyaan dan masalah yang dikemukakan.

Paling best, Tuan Rahman Basri dari semasa ke semasa berkongsi tips dan panduan berkenaan pemasaran affiliate.

Macam baru-baru ini, Tuan Rahman Basri ada berkongsi beberapa template email dan artikel yang boleh digunakan untuk promosikan satu produk affiliate.

Jadi, semua orang dalam group tersebut boleh gunakan semua template email dan artikel tersebut sebagai rujukan untuk setup kempen masing-masing.

So, bagaimana?

Rasa teruja dengan semua kandungan panduan ini?

Kalau rasa berminat nak dapatkan semua in, boleh terus klik di sini.

Berkesan ke Panduan Affiliate Method ini?

Mungkin ada yang tertanya-tanya, berkesan ke teknik-teknik yang diajar dalam ini?

Saya tunjukkan hasil yang diperoleh salah seorang peserta yang menggunakan teknik-teknik dalam panduan ini, iaitu Tuan Mahmud Roslan:

Hasil selepas 2 minggu:

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

Hasil selepas 1 bulan:

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

Hasil selepas 2 bulan:

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

Hasil selepas 6 bulan:

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

Saya sendiri pun menggunakan teknik-teknik yang diajar di dalam panduan ini, dan ini pula adalah hasil-hasil yang saya dapat dalam mempromosikan produk-produk affiliate:

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

Saya buat secara part-time sahaja, masih boleh jana pendapatan melalui affiliate.

Ada lagi testimoni daripada pembeli-pembeli lain, boleh lihat dibawah:

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

Bagaimana nak dapatkan panduan hebat ini?

Buat masa sekarang, panduan ini ditawarkan pada harga RM 190 HARGA PROMOSI RM 90 sahaja!

Murah sangat dah!

Dengan pelaburan RM 90 mendapatkan panduan ini, pembeli berpotensi mendapatkan pulangan berlipat kali ganda.

Untuk dapatkan panduan ini, boleh ikut langkah-langkah yang berikut:

Langkah #1: Buat bayaran RM 90 ke akaun Maybank RB Digital Sdn Bhd 562021629073 (emel: sale@rahmanbasri.com)

panduan affiliate method

Anda boleh buat bayaran secara transfer menerusi online banking, mesin ATM atau deposit tunai CDM.

Pastikan anda simpan resit bayaran.

Langkah #2: Klik di sini: Borang tempahan atau pada gambar di bawah.

HARGA ASAL RM 190 HARGA PROMOSI RM 90 SAHAJA

panduan affiliate method rahman basriAnda perlu muat naik resit bayaran di ruang yang disediakan.

Isikan juga maklumat anda seperti nama, emel dan nombor telefon.

panduan affiliate method

Langkah #3: Klik butang ‘Selesaikan’

Siap!

Tunggu sahaja emel pengesahan dan link untuk download semua video nanti.

Jika anda menghadapi sebarang masalah semasa membuat tempahan atau mengisi borang, boleh hubungi saya melalui Whatsapp ke 013-9798719 atau terus klik di sini: wasap.my/60139798719

..

 

Panduan Affiliate Simple Tapi Power: Rahsia Buat Duit Dengan Affiliate

panduan affiliate simple tapi powerBaru-baru ini saya ada mendapatkan salah satu pakej panduan buat duit dengan affiliate terkini yang terdapat di pasaran, iaitu Panduan Affiliate Simple Tapi Power.

Panduan ini disediakan oleh Tuan Oswald Justin, seorang bekas chef yang kini menumpukan sepenuh masa beliau kepada bisnes online.

Saya tidak kenal Tuan Oswald Justin secara peribadi, beliau pun tidak kenal saya, tetapi saya dah kenal nama beliau sejak beberapa tahun lepas lagi kerana beliau sering berada dalam senarai top rank bagi banyak program affiliate yang dijalankan oleh otai-otai internet marketer lain.

Beliau memang selalu berjaya buat jualan affiliate dengan banyak hingga sering berjaya mendapat tempat dalam senarai teratas program-program affiliate.

Lihat sahaja contoh dalam gambar di bawah, beliau berjaya buat jualan lebih RM 60,000 dan jana keuntungan lebih RM 20,000 daripada satu program affiliate:

Ada banyak lagi bukti beliau berjaya buat duit dengan affiliate secara lumayan, boleh lihat di sini: Panduan Affiliate Simple

Kiranya, Tuan Oswald Justin memang tahu cara nak jana pendapatan lumayan dan buat duit dengan affiliate.

Jadi, beliau memang layak untuk mengajar orang lain berkenaan cara sebenar buat duit dengan affiliate.

Oleh itu, beliau telah sediakan satu pakej panduan yang mendedahkan teknik-teknik yang beliau gunakan untuk jana pendapatan lumayan menerusi affiliate, dan panduan tersebut dikenali sebagai Panduan Affiliate Simple Tapi Power.

Apa itu buat duit dengan affiliate?

Sebelum saya buat review Panduan Affiliate Simple Tapi Power, saya terangkan sedikit berkenaan affiliate untuk beri pencerahan bagi mereka yang belum tahu.

Affiliate adalah salah satu model bisnes yang biasa digunakan untuk memudahkan perjalanan bisnes.

panduan affiliate simple tapi power

Kadang-kadang, program affiliate turut dikenali sebagai program referral.

Dalam model bisnes ini, pemilik produk akan menganjurkan program affiliate, di mana pemilik produk akan menyediakan satu sistem khas untuk membolehkan ejen-ejen mendaftar dalam sistem tersebut.

Selepas pendaftaran diluluskan, setiap ejen akan diberi link khas dan tools lain seperti gambar, preview produk dan ayat promosi.

Jadi, tugas ejen adalah buat promosi dan sebarkan link khas yang diberi, supaya ramai bakal prospek klik pada link khas tersebut.

Dan jika ada pembeli yang mendapatkan produk melalui link khas tersebut, maka ejen akan diberikan komisen.

Itulah proses buat duit dengan affiliate.

Kiranya, dalam model bisnes affiliate, tugas ejen adalah daftarkan diri, dapatkan link khas, buat promosi untuk tarik prospek berkualiti dan kadang-kadang perlu layan pertanyaan prospek agar berjaya close sale dengan sempurna.

Tugas penganjur program affiliate pula adalah sediakan produk, bangunkan sistem affiliate, tarik ejen, sediakan support dan uruskan penghantaran produk apabila pelanggan membeli.

Yang seronok jadi ejen affiliate adalah anda tak perlu bersusah payah sediakan dan uruskan produk, cuma fokus pada promosi dan close sale.

Malah, menerusi affiliate, boleh mula jana pendapatan tanpa modal besar pun, dan pulangannya adalah tanpa had jika kena caranya.

Saya sendiri pun banyak jana pendapatan daripada affiliate sejak dari 2013 lagi, tapi tidaklah sehebat Tuan Oswald Justin.

Memang best buat duit dengan afilliate.

Kalau nak tahu cara yang betul buat duit dengan affiliate, boleh belajar daripada Panduan Affiliate Simple Tapi Power.

Panduan Affiliate Simple Tapi Power

panduan affiliate simple tapi power(Klik di sini untuk terus dapatkan panduan ini: Tempah Panduan Affiliate Simple)

Sekarang, kita pergi ke review Panduan Affiliate Simple Tapi Power.

Sebenarnya, saya terjumpa berkenaan panduan ini semasa sedang blog-walking di blog Tuan Hasrul Hassan yang mana beliau tunjukkan hasil pendapatan beliau daripada program affiliate, yang mana beliau gunakan teknik-teknik yang diajar Tuan Oswald Justin.

Pada mulanya, saya agak skeptikal dengan panduan ini sebab nampak harganya terlalu murah (pada masa tersebut, harga panduan ini RM 10 sahaja) dan tajuk isi kandungannya pun nampak ringkas.

Boleh lihat tajuk isi kandungan Panduan Affiliate Simple Tapi Power dalam gambar di bawah:

panduan affiliate simple tapi power

Nampak simple, kan?

Tetapi, rupa-rupanya saya tersilap, panduan ini simple tapi memang betul-betul powerful.

Isi kandungan dan modulnya memang lengkap bagi sesiapa yang nak belajar cara betul buat duit dengan affiliate.

Jom kita lihat perincian setiap modul dalam panduan ini:

Modul #1 – Apa Itu Affiliate?

Dalam modul #1 ini, Tuan Oswald Justin terangkan dengan lebih lanjut berkenaan bisnes affiliate.

Bagi mereka yang tak pernah tahu tentang affiliate, modul #1 ini akan bantu untuk dapat lebih maklumat berkenaan affiliate.

Tuan Oswald Justin turut terangkan tentang jenis-jenis affiliate dan istilah-istilah yang sering digunakan dalam bisnes affiliate.

Selepas baca modul #1, pembaca akan dapat gambaran yang lebih jelas tentang bisnes affiliate.

Modul #2 – Di Mana Nak Cari Program Affiliate Yang Boleh Dipercayai

Kalau nak sertai program affiliate, kenalah tahu di mana nak cari dan daftar.

Dalam modul #2 ini, Tuan Oswald berikan laman-laman web yang boleh dilawati untuk mendaftar sebagai ejen affiliate.

Tetapi sayangnya, saya rasakan modul #2 ini terlalu ringkas dan kurang lengkap.

Tuan Oswald Justin hanya berikan 2 sahaja laman web, sedangkan sebenarnya ada banyak lagi laman web yang menyediakan program affiliate.

Beliau juga tidak tunjukkan secara terperinci bagaimana nak daftar sebagai ejen affiliate di setiap laman web yang ditunjukkan.

Walaubagaimanapun, hal ini bukanlah masalah besar pun.

Mudah sahaja nak cari laman-laman web yang menyediakan program affiliate, boleh cari melalui Google sahaja.

Hanya perlu taip keyword seperti “affiliate malaysia” dan “program affiliate malaysia”, akan disenaraikan banyak laman web yang menyediakan program affiliate yang boleh disertai.

Untuk cara daftar pula, biasanya setiap laman web program affiliate akan sediakan panduan cara untuk daftar, jadi hanya perlu ikuti panduan yang diberikan.

Jadi, walaupun modul #2 Panduan Affiliate Simple Tapi Power ringkas sahaja, namun hal ini bukanlah masalah yang besar.

Modul #3 – Apa Yang Perlu Dilakukan Sebelum Nak Mula Promosi

Apabila kita nak lakukan sesuatu perkara, membuat perancangan dan persediaan awal adalah sangat penting supaya perkara tersebut dapat dilakukan dengan jayanya.

Begitu juga apabila nak buat duit dengan affiliate, perancangan dan persediaan awal sangatlah penting.

Dalam modul #3, Tuan Oswald Justin terangkan 2 persediaan awal yang sangat penting yang perlu dilakukan sebelum mula buat duit dengan affiliate.

Nak tahu apakah 2 persediaan awal penting tersebut?

Kenalah baca Panduan Affiliate Simple Tapi Power.

Modul #4 – Bagaimana Nak Mula Promosi Supaya Pelawat Klik Iklan Anda

Modul ini adalah yang paling penting dalam panduan ini.

Dalam modul #4 ini, didedahkan teknik-teknik yang digunakan oleh Tuan Oswald Justin untuk jana pendapatan daripada program-program yang disertai beliau.

Antara teknik-teknik yang beliau kongsikan adalah:

  • Teknik promosi Facebook Profile
  • Teknik promosi Facebook Note
  • Teknik promosi Facebook Fanpage & Facebook Ads
  • Teknik promosi blog
  • Teknik promosi “PM”

Tuan Oswald Justin bukan sekadar beri penerangan ringkas, sebaliknya beliau berikan penerangan yang secukupnya berkenaan setiap teknik.

Lebih istimewa lagi, beliau turut sertakan contoh-contoh apa yang beliau buat bagi setiap teknik di atas, siap dengan screenshots lagi.

Daripada screenshots yang diberikan pun dah boleh belajar secara mendalam berkenaan teknik-teknik yang ditunjukkan.

Semua teknik yang ditunjukkan ini memang diakui berkesan untuk promosikan produk affiliate, jadi kalau anda betul-betul nak jana pendapatan dengan affiliate, sangat rugi kalau terlepas belajar semua teknik di atas.

Modul #5 – Bagaimana Nak Hasilkan Ayat Iklan Supaya Pelawat Klik Iklan Anda

Dalam bisnes affiliate, teknik promosi untuk tarik perhatian prospek adalah perkara paling penting.

Dan, untuk tarik perhatian prospek, mestilah kena pandai tulis ayat promosi atau ayat iklan yang menarik.

Bagaimana nak tulis ayat iklan yang menarik perhatian prospek?

Dalam modul #5 Panduan Affiliate Simple Tapi Power, ditunjukkan cara-cara dan contoh-contoh penulisan ayat iklan yang betul supaya dapat tarik perhatian prospek untuk klik.

Modul #6 – Bagaimana Nak Promosi Affiliate Produk “STRATEGI BERJAYA JANA RM36,380”

Dalam modul terakhir ini, Tuan Oswald Justin dedahkan satu teknik powerful bagaimana untuk jana pendapatan lebih 5-angka daripada program affiliate.

Teknik powerful ini adalah berlainan daripada teknik-teknik dalam modul #4, dan merupakan teknik yang sering digunakan oleh otai-otai untuk buat duit dengan affiliate.

Tuan Oswald Justin terangkan langkah-demi-langkah yang perlu dilakukan dalam teknik powerful ini.

Siap ditunjukkan satu case study yang beliau buat, yang mana daripada program affiliate tersebut, beliau berjaya jana pendapatan sehingga RM 36,380!

Rugi kalau tak belajar teknik powerful ini.

panduan affiliate simple tapi power

(Klik di sini untuk terus dapatkan panduan ini: Tempah Panduan Affiliate Simple)

Bonus Panduan Affiliate Simple Tapi Powerful

Selain daripada modul-modul utama, turut diberikan beberapa bab bonus untuk melengkapkan lagi panduan ini sepertimana yang disenaraikan di bawah ini:

  • Kesilapan-kesilapan seorang affiliate
  • Tips-tips memilih program affiliate terbaik
  • Minda seorang super affiliate
  • Spamming, dosa besar seorang affiliate

Semua bab bonus ini disediakan sebagai motivasi untuk pembaca supaya dapat menjadi seorang super affiliate yang berjaya.

Video Teknik Promosi Retargetting

panduan affiliate simple tapi power

Baru-baru ini Tuan Oswald Justin telah menambah konten baru ke dalam pakej panduan ini, iaitu 6 video langkah-demi-langkah melakukan teknik promosi retargetting berserta 1 video case-study, menjadikan semuanya 7 buah video.

Ini adalah tajuk video-video yang diberikan:

  • Pengenalan retargetting
  • Cara insert pixel code
  • Cara create audience retargetting
  • Cara buat iklan kumpul data audience
  • Berapa size custom audience yang sesuai
  • Cara buat iklan menjual retargetting
  • Case study iklan success retargetting

Teknik retargetting merupakan antara teknik terbaru untuk buat duit dengan affiliate, dan antara teknik yang digemari ramai kerana success rate yang tinggi.

Bagi yang belum pernah tahu tentang teknik ini, boleh belajar daripada video-video yang diberikan bersama-sama ebook utama dalam pakej panduan ini.

Bagaimana nak dapatkan panduan ini?

Kalau berminat nak dapatkan panduan ini, boleh terus klik di sini.

Untuk makluman, harga sebenar pakej panduan ini adalah RM 47, tetapi sekarang boleh diperoleh pada harga istimewa RM 30 sahaja!

Ya, RM 30 sahaja!

Dengan RM 30, dapat sebuah ebook utama (53 muka surat), 7 video terbaru, support group di Facebook (Tuan Oswald sering berkongsi tips-tips affiliate di group ini) dan kemaskini percuma seumur hidup.

Sebelum ini harga panduan ini adalah RM 10, tetapi selepas penambahan video, harga dinaikkan ke harga terkini.

Mujur saya dapatkan panduan ini semasa harga RM 10, maka saya dapat kemaskini 7 video terbaru di atas secara percuma!

Bagi saya, harga RM 30 sekarang pun masih lagi murah, malah inilah antara panduan berkenaan cara buat duit dengan affiliate yang termurah yang terdapat di pasaran sekarang.

Manalah tahu, selepas ini Tuan Oswald Justin mungkin akan tambah konten baru lagi, jadi harga akan dinaikkan lagi.

Jadi, memang rugi kalau tak dapatkan sekarang.

Lagipun, panduan ini memang sangat sesuai bagi mereka yang baru nak belajar atau masih belum berjaya menjana pendapatan lumayan dengan affiliate.

Orang kata, nak berjaya, kenalah ikut orang yang dah berjaya.

Tunggu apa lagi, dapatkan Panduan Affiliate Simple Tapi Power sekarang!

[KEMASKINI]

Bagi yang belum tahu, Panduan Affiliate Simple Tapi Power sekarang telah dipakejkan bersama-sama beberapa lagi set panduan hebat sebagai Pakej Kejayaan Affiliate.

pakej kejayaan affiliate oswald justin

Apa yang ada dalam pakej ini?

Selain daripada Panduan Affiliate Simple Tapi Power, panduan-panduan yang lain adalah:

#1 – Panduan Funnel Bisnes: Formula Menghasilkan Sistem Mengumpul Hungry Buyer

Panduan ini menerangkan bagaimana cara nak kumpul data pelanggan yang berminat nak beli produk-produk yang anda jual  atau promosikan.

Kata orang, money is in the list.

Jadi, panduan ini akan ajar bagaimana nak dapatkan list prospect yang berkualiti, dan tukarkan mereka menjadi sumber wang kita.

Panduan ini sebelum ini dijual pada harga RM 70.

Kalau nak tahu lebih lanjut berkenaan panduan ini, boleh klik di sini: Funnel Bisnes

#2 – Tukar Like Jadi Pelanggan

Panduan ini mengandungi video-video tutorial yang menunjukkan cara-cara menghasilkan Facebook Page yang berkualiti dan mengumpul likes yang banyak daripada prospek.

Kemudian, daripada likes yang dikumpul ini, panduan ini akan menunjukkan bagaimana nak jadikan mereka sebagai pelanggan atau pembeli.

Hasilkan FB Page, kumpul likes, hasilkan duit.

Simple!

Panduan ini berharga RM 47.

Boleh klik di sini untuk info lanjut tentang panduan ini: Tukar Like Jadi Pelanggan

#3 – Squeeze Page Magic Pro

Ini bukan panduan, tetapi adalah software atau tool yang boleh membantu untuk bina squeeze page untuk mengumpul data pelanggan.

Hanya perlu upload dan setup software ini mengikut langkah-langkah yang diberikan, dan anda boleh bina squeeze page tanpa had bilangan dengan mudah.

Semudah A-B-C!

Bagi yang tahu betapa penting dan berkesannya squeeze page untuk mengumpul database prospek, mesti akan rasa sangat bertuah mendapatkan software ini.

Berapa harganya?

RM 97 sahaja.

Untuk info lanjut tentang tool ini, klik di sini: Squeeze Magic Pro

#4 – Formula Buat Duit Affiliate Niche Kerjaya

Ini adalah set panduan ebook dan video terbaru yang dihasilkan oleh Tuan Oswald Justin.

Dalam panduan ini, Tuan OSwald dedahkan semua yang beliau buat untuk mendapatkan jualan lebih RM 64 ribu hasil mempromosikan satu panduan dalam niche kerjaya.

Semua ditunjukkan; produk apa, contoh squeeze page, cara setup iklan termasuk interest prospek, bajet iklan, cara pujuk prospek dan juga follow up sehinggalah prospek menjadi pelanggan.

Anda cuma perlu tiruvasi sahaja apa yang ditunjukkan untuk turut sama hasilkan pendapatan seperti Tuan Oswald Justin.

Panduan ini dijual pada harga RM 50.

Info lanjut tentang panduan ini, boleh klik di sini: Formula Buat Duit Affiliate Niche Kerjaya

#5 – Koleksi Artikel Affiliate Marketing

Tuan Oswald Justin turut menyediakan 7 buah artikel berkenaan affiliate marketing.

Anda boleh olah dan guna artikel-artikel ini di dalam blog atau Facebook sendiri untuk mempromosikan panduan-panduan berkaitan affiliate.

#6 – Formula Buat Duit Affiliate Paling Simple

Dalam ebook ini, ditunjukkan cara menjana pendapatan secara affiliate daripada satu platform mencari kerja, iaitu MauKerja.com

Memang simple!

Berapa nilai semua panduan ini?

Kalau dikira bersekali dengan Panduan Affiliate Simple Tapi Power, semua ini bernilai RM 304

Khas untuk pembeli sedia ada Panduan Affiliate Simple Tapi Power, anda akan mendapat semua ini secara PERCUMA!

Bagi yang belum beli, anda boleh dapatkan semua ini pada harga RM 70 SAHAJA (sehingga 30 November 2017)

Tawaran harga ini hanya terhad sehingga 30 November 2017 sahaja, selepas tarikh tersebut harga akan dinaikka.

Jadi, tunggu apa lagi, cepat dapatkan semua ini!

(Klik di sini untuk terus dapatkan panduan ini: Tempah Pakej Kejayaan Affiliate)

panduan affiliate simple


Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau menghadapi masalah semasa membuat tempahan, boleh terus hubungi kami melalui Whatsapp ke 013-9798719 (https://api.whatsapp.com/send?phone=60139798719)

..