Perhatian buat pengguna facebook yang nak jana pendapatan tambahan RM500-RM1000 pada bulan hadapan…

Dah Banyak Hadir Seminar & Kelas Namun Nak Buat Extra RM500 Sebulan Pun Masih Tak Kesampaian…

Pernah tak anda terfikir untuk buat iklan facebook dengan kos yang rendah tapi boleh hasilkan lead dan contact yang banyak serta hasilkan jualan yang memuaskan?

 

pakej video fb assasin

Nama saya Azian Usman

Saya seorang online marketer…

Tapi takde lah lama… tahun ni baru masuk 8 tahun … 3 tahun buat part time… 5 tahun buat full time..

Sama juga seperti anda… saya juga dah pernah habis banyak duit.. beli stok tapi tak terjual… buat iklan takde orang respon.. beli macam-macam panduan pasal FB ads belajar setting yang advance pun jualan masih krik-krik…

Apa masalahnya kat sini?

1) Saya terikut-ikut orang lain.. 

Orang jual sabun, saya pun nak jual sabun… orang jual ubat kuat saya pun nak jual ubat kuat… sedangkan dah terang-terang ada produk yang facebook tak bagi jual.. ada produk yang persaingan dia sangat tinggi.. tapi degil nak jugak cuba jual..

2) Terpengaruh dengan janji-janji manis founder produk

Ye lah.. katanya kalau jadi agen dapat sekian-sekian… dapat masuk kelas percuma.. dapat hadiah wang tunai,, dapat rantai emas, dapat henpon tapi kalau sale takde semua tu sia-sia.

Hakikatnya founder sendiri pun susah nak jual. Jadi saya lah yang jadi tukang kayakan founder produk. Stok yang saya ambil buat hiasan bawah katil.

3) Terlalu banyak benda advance nak belajar pasal marketing

Banyak sangat benda nak belajar..  segala jenis teknik dan kaedah buat iklan semua saya belajar. sedangkan  teknik apa pun, tujuan dia cuma satu, buat orang nampak apa yang kita jual.

Kalau dah memang produk tu persaingan tinggi, buat lah teknik apa pun kita tak boleh kurangkan persaingan. melainkan kita tukar produk dan tukar niche!

Banyak lagi sebab lain tapi 3 sebab utama ini pun sudah cukup buat anda terasa bukan?

Namun jangan bimbang dan jangan mudah putus asa..

Rezeki Allah itu luas..  Kita tengok kes akak sorang ni..  dia tak main fb ads pun..copywriting pun dia tak reti agaknya..  jual cadar pos kat group je .. dapat lebih 8000 orang yang minat nak beli…  sebab apa? sebab produk dia rare..  jenis cadar yang dia jual tak ramai orang jual. 

fb assasin pro

Ini cuma salah satu contoh yang anda boleh nampak dari beratus lagi orang yang jual produk selain dari produk kurus, cantik, putih, jerawat, tudung, jubah, ubat kuat…

Mereka-mereka ni tak reti sangat pun pasal marketing.. mungkin kelas atau seminar pun tak pernah hadir.. tapi mereka tahu nak jual apa yang orang suka dan barang apa yang tak ramai orang jual.

Buat julung kalinya saya ingin berkongsi kepada anda apa yang anda patut buat untuk jana pendapatan tambahan tanpa perlu bersaing dengan ramai orang..

Saya perkenalkan…

fb assasin pro*gambar adalah ilustrasi sahaja, anda akan akses video ini secara muat turun terus ke komputer anda

 

Apa yang terkandung dalam pakej video ini?

 

>> Belajar buat duit income tambahan mudah hanya melalui internet

>> Cara memilih produk hot yang sangat mudah dijual tanpa perlu PM panjang

>> Cara buat kajian pelanggan dan permintaan produk yang dipilih

>> Bagaimana hasilkan akaun fb ads lebih dari satu sebagai langkah keselamatan (akaun kena flagged)

>> Teknik split test iklan selepas dan sebelum iklan berjalan

>> Ketahui berapa jumlah kos iklan yang biasa diperlukan untuk mendapatkan sales

>> Bagaimana cara membaiki iklan yang bermasalah

>> Trik yang perlu dilakukan sekira pelanggan dan tidak memberikan apa-apa respon

>> Cara mengkaji pesaing di facebook

>> Cara mudah untuk customer terus PM ke whatsapp

>> Kesimpulan kempen iklan yang telah anda jalankan

>> Bagaimana anda boleh pos barang tanpa menyimpan stok

>> Cara reply komen PM secara Auto-Pilot

>> TOPIK PANAS: Cara urus duit dan bajet kempen iklan anda

 

Tak Perlu Masuk Kelas Advance Atau PLATINUM untuk mula buat duit online

 

Ramai dah jadi mangsa masuk kelas bayar beribu ringgit tapi tidak berbaloi dengan duit yang dileburkan, pernah seorang pakcik mengadu kelas lebih banyak aksi melompat-lompat sahaja tetapi isi kosong.

Pernah juga seorang isteri yang bekerja sebagai jururawat ingin belajar online untuk bantu si suami tetapi berhabis beribu ringgit untuk belajar perkara asas sahaja.  Perkara ini diceritakan kepada saya, dan membuatkan saya sedih dan marah kerana kebanyakan ilmu yang di ajar di dalam kelas yang konon-nya advance sangat boleh didapati di google ataupun youtube sahaja.

Pakej FB Assasin bukanlah teknik advance atau platinum, mastery, gold, aluminium, ini hanyalah teknik asas sahaja namun saya tunjukkan langkah demi langkah yang anda boleh tiru dan aplikasikannya pada bisnes online anda.

Saya tunjukkan produk apa yang saya pilih, page apa yang saya gunakan, berapa bajet yang saya gunakan, berapa banyak lead yang saya peroleh… semua saya tunjuk tanpa sembunyikan apa pun..

 

Apa Kata Mereka Yang Sudah Tonton Video Ini?

fb assasin profb assasin pro

 

Berapa Harga Panduan Hebat Ini?

 

Pakej ini bukan biasa-biasa

Bukan copy paste dari Youtube..

Bukan cedok dari Google..

Dalam pakej ini, saya tunjukkan realiti sebenar, contoh case study sebenar bagaimana nak mulakan perniagaan internet untuk orang yang baru nak belajar..

Saya tunjukkan langkah satu-persatu, dengan teliti, tanpa rahsiakan apa-apa teknik.

Dari cara pilih produk yang sangat mudah untuk dijual, kemudian kita akan setting iklan menggunakan facebook, sampailah kita dapat prospek yang kita cari..

Jadi berapa harga untuk panduan ini

Kalau nak ikut  harga panduan lain yang lebih kurang sama kandungan-nya mungkin boleh mencecah hingga RM200.

Tetapi saya tidaklah sekejam itu!

Saya tahu ramai daripada anda yang masih baru belajar dalam bisnes dan internet marketing dan baru sahaja ingin menjana duit lebih..

Oleh itu saya mahu anda semua mampu memiliki panduan ini terutama anda yang sedang membaca halaman ini

Anda serius mahu ubah kehidupan anda?

Anda serius mahu tambahan RM500 – RM1000 kedalam akaun anda untuk bulan depan?

Saya pasti jawapan anda YA! jika tidak anda pasti sudah meninggalkan halaman ini..

Saya bercadang untuk meletakkan harga panduan video ini pada harga RM97 tetapi untuk hari ini anda hanya perlu bayar

RM 50 SAHAJA

YA…

Anda tidak silap lihat… hanya RM50 untuk 15 video pakej FB Assasin yang mengandungi langkah A hingga Z tanpa sebarang teknik rahsia yang disembunyikan..

fb assasin pro

*gambar adalah ilustrasi sahaja, anda perlu muat turun untuk menonton video ini

 

KLIK DI SINI UNTUK TEMPAH SEKARANG

 

JAMINAN PULANGAN WANG SEHINGGA 365 HARI

Saya berikan jaminan wang dikembalikan selama setahun jika anda dapati kaedah ini hanya buang masa anda dan tidak mendapat sebarang hasil setelah mengaplikasikan kaedah yang saya tunjukkan

fb assasin pro


Jika anda mempunyai sebarang soalan tentang produk atau menghadapi masalah semasa membuat tempahan, boleh hubungi kami melalui Whatsapp ke 013-9798719 (wasap.my/60139798719)