Tag Archive: pendapatan sampingan

Panduan Affiliate Method Rahman Basri: Buat Duit Dengan Affiliate

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliateDah dapatkan Panduan Affiliate Method daripada Tuan Rahman Basri?

Kalau belum, anda patut baca review saya tentang panduan hebat ini.

Seperti yang saya selalu cerita, saya sangat suka buat duit dengan affiliate, dan affiliate merupakan cara utama yang saya buat untuk jana pendapatan tambahan sekarang.

Berbanding dengan jual produk sendiri, promosikan produk affiliate lebih mudah sebab kita tak perlu penat-penat cipta produk, uruskan tempahan dan buat penghantaran.

Cuma perlu promosikan produk affiliate itu sahaja, yang selebihnya dikendalikan oleh pemilik produk itu sendiri.

Lagi pun, untuk promosikan produk affiliate boleh dilakukan secara online sahaja, tak kisah nak guna laman web, blog, Facebook, Instagram, twitter, semua boleh di hujung jari sahaja.

Tak kisah produk digital atau fizikal yang dipromosi secara affiliate, kedua-duanya boleh dijadikan sumber pendapatan asalkan tahu cara promosi yang betul.

Jadi, kalau berminat nak belajar cara buat duit affiliate yang betul, saya sarankan untuk belajar daripada Panduan Affiliate Method yang dihasilkan oleh Tuan Rahman Basri.

Bagi sesiapa yang masih belum kenal Tuan Rahman Basri, beliau merupakan antara sifu, otai dan pakar affiliate marketer yang selalu berjaya dan menjadi rujukan orang lain.

Beliau banyak menghasilkan panduan-panduan berkaitan affiliate dan bisnes, antaranya Kursus Affiliate, Panduan Inbox Cash dan Sistem Jualan Pro.

Di samping itu, beliau juga banyak menganjurkan bengkel untuk mengajar orang ramai berkenaan bisnes dan affiliate.

Kalau nak follow dan dapatkan tips percuma daripada Tuan Rahman Basri, boleh ikuti beliau di FB Profile, FB Page atau blog Rahman Basri.

Yang terbaru, beliau hasilkan Panduan Affiliate Method sebagai panduan terbaru dan terkini cara buat duit dengan affiliate yang berkesan.

Jom ikuti ulasan dan review saya berkenaan panduan terbaru ini.

nduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

Review Panduan Affiliate Method Rahman Basri

Secara ringkasnya, Panduan Affiliate Method adalah siri panduan video yang menunjukkan cara jana pendapatan melalui affiliate dengan menggabungkan teknik story-content, email dan facebook marketing.

Ketiga-tiga teknik ini sememangnya terbukti berkesan untuk promosikan produk affiliate.

Saya sendiri pun memang gunakan ketiga-tiga teknik yang diajar di dalam panduan ini, dan hasilnya memang lumayan.

Panduan ini mengandungi 24 buah video yang dipecahkan kepada 6 modul.

Jom kita lihat setiap modul di dalam panduan ini.

Modul #1 – Pengenalan teknik Affiliate Method

Bagi saya, modul #1 ini adalah yang paling penting dan isi utama dalam panduan ini.

Dalam modul ini, diterangkan dengan sepenuhnya tentang game plan, blue print atau secret recipe teknik Affiliate Method.

Modul ini mengandungi 7 video; 6 video menerangkan tentang flow teknik jana pendapatan dengan affiliate menggunakan teknik Affilliate Method daripada fasa 1 hinggalah fasa 4.

Satu video lagi adalah video action plan, yang mana menunjukkan kepada pembeli tentang langkah-langkah dan perkara-perkara yang perlu dilakukan seterusnya.

Dengan adanya action plan ini, pembeli tidak ditinggalkan terkapai-kapai tak tahu nak buat apa.

Hanya perlu ikut action plan yang disediakan supaya pembeli tidak ketinggalan menjana pendapatan menggunakan teknik Affiliate Method.

Modul #2 – Blog percuma

Seperti yang saya tulis di awal tadi, salah satu teknik Affiliate Method adalah story-content marketing.

Teknik atau strategi ini adalah strategi evergreen dan sangat berkesan untuk menarik perhatian prospek.

Maklumlah, salah satu tujuan utama orang ramai melayari Internet adalah untuk mencari maklumat atau content, jadi kita sediakanlah content juga untuk menarik mereka melihat produk yang kita promosikan.

Kaedah terbaik untuk menghasilkan dan berkongsi content adalah menerusi blog, sebab lebih mesra enjin carian seperti Google dan mudah dijumpai bakal prospek.

Nak hasilkan blog, boleh hasilkan blog percuma atau berbayar.

Dalam modul #2 ini, Tuan Rahman Basri menunjukkan cara hasilkan blog secara percuma menggunakan platform Blogger.

Tak perlukan modal pun, semua orang boleh hasilkan blog sendiri untuk berkongsi content menarik.

Tuan Rahman Basri tunjukkan dengan lengkap dari setup blog, tulis content dan masukkan borang opt-in untuk kumpul database prospek.

Modul #3 – Blog berbayar (optional)

Kalau dalam modul #2 ditunjukkan cara setup blog percuma, dalam modul #3 pula ditunjukkan cara setup blog berbayar menggunakan platform WordPress.

Bagi yang tak biasa dengan blog WordPress, modul ini memang untuk anda.

Dalam modul ini, ditunjukkan dengan lengkap dari langgan domain dan hosting, install WordPress dan cantikkan blog.

Memang banyak kelebihan menghasilkan blog guna WordPress, hanya yang pernah buat sahaja yang tahu.

Banyak theme blog yang menarik, mudah pasang plugin, lebih mesra SEO dan mobile-responsive; itulah kelebihan utama blog WordPress.

Rugi kalau tak belajar.

kandungan panduan affiliate method rahman basri

 

Modul #4 – Artikel

Modul ini khas berkenaan penulisan artikel atau pun content.

Bukan sahaja ditunjukkan cara menghasilkan artikel, malah diberikan tips dan rahsia menghasilkan artikel yang menarik dan bermanfaat untuk bakal prospek.

Semua orang boleh menulis, tetapi bukan semua orang boleh menulis artikel yang best.

Selepas tonton video-video dalam modul ini, pasti pembeli akan dapat banyak idea untuk menghasilkan content yang menarik nanti.

Modul #5 – Autoresponder

Selain story-content marketing, Panduan Affiliate Method turut memberi penekanan kepada satu lagi teknik evergreen iaitu email marketing menggunakan autoresponder.

Bagi yang belum tahu, autoresponder adalah tool yang biasa digunakan untuk mengumpul database prospek seperti nama, alamat emel dan nombor telefon.

Dengan autoresponder juga, kita dapat menghantar emel promosi atau follow up kepada prospek secara automatik; hanya perlu setting sekali sahaja dan emel-emel akan dihantar secara automatik kepada bakal prospek pada tempoh yang kita tetapkan.

Bak kata orang, money is in the list.

Jadi, dengan adanya autoresponder dan database prospek yang berkualiti, misi untuk buat duit dengan affiliate bukan lagi mustahil.

Dalam modul #5 Panduan Affiliate Method, lengkap ditunjukkan bagaimana cara langgan dan setup kempen autoresponder, membina landing dan thank you page serta menulis emel.

Tuan Rahman Basri turut mencadangkan satu sistem autoresponder yang baik dan murah yang boleh dilanggan, jika pembeli masih belum melanggan mana-mana sistem autoresponder.

Modul #6 – Facebook Ads

Selepas siap content blog dan setup kempen email marketing, langkah seterusnya adalah untuk tarik trafik atau prospek ke blog yang dibangunkan tadi supaya membaca content dan memasukkan emel ke dalam borang opt-in yang disediakan.

Antara cara paling mudah untuk tarik prospek adalah menerusi iklan di Facebook, atau lebih dikenali sebagai FB Ads.

Dalam modul terakhir ini, pembeli akan ditunjukkan cara membina kempen FB Ads yang berkesan, bermula daripada setup iklan, duplicate dan retargetting.

Retargetting memang terbukti berkesan untuk memastikan prospek membeli produk yang ditawarkan, jadi sangat penting untuk belajar tentang teknik ini.

 

Kandungan bonus Panduan Affiliate Method

Selain daripada modul-modul utama, 2 bonus turut disediakan iaitu:

Bonus #1 – Template email

Tuan Rahman Basri ada sediakan 7 template email yang boleh digunakan untuk kempen email marketing.

Pembeli boleh terus copy-paste dan guna semua template yang diberi untuk promosikan produk affiliate yang sama, atau ubahsuai mengikut kreativiti sendiri untuk promosikan produk-produk lain.

Semua template email ini memang terbukti berkesan untuk menghasilkan jualan dan komisyen.

Bonus #2 – Support group di Facebook

Haa, ini bonus yang paling best!

Tuan Rahman Basri ada sediakan satu group support di Facebook yang menghimpunkan semua pembeli panduan ini.

Di dalam group ini, pembeli boleh networking dengan pembeli yang lain dan juga bertanya apa-apa sahaja soalan atau masalah yang ada.

Tuan Rahman Basri sendiri serta ahli group juga akan menjawab pertanyaan dan masalah yang dikemukakan.

Paling best, Tuan Rahman Basri dari semasa ke semasa berkongsi tips dan panduan berkenaan pemasaran affiliate.

Macam baru-baru ini, Tuan Rahman Basri ada berkongsi beberapa template email dan artikel yang boleh digunakan untuk promosikan satu produk affiliate.

Jadi, semua orang dalam group tersebut boleh gunakan semua template email dan artikel tersebut sebagai rujukan untuk setup kempen masing-masing.

So, bagaimana?

Rasa teruja dengan semua kandungan panduan ini?

Kalau rasa berminat nak dapatkan semua in, boleh terus klik di sini.

Berkesan ke Panduan Affiliate Method ini?

Mungkin ada yang tertanya-tanya, berkesan ke teknik-teknik yang diajar dalam ini?

Saya tunjukkan hasil yang diperoleh salah seorang peserta yang menggunakan teknik-teknik dalam panduan ini, iaitu Tuan Mahmud Roslan:

Hasil selepas 2 minggu:

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

Hasil selepas 1 bulan:

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

Hasil selepas 2 bulan:

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

Hasil selepas 6 bulan:

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

Saya sendiri pun menggunakan teknik-teknik yang diajar di dalam panduan ini, dan ini pula adalah hasil-hasil yang saya dapat dalam mempromosikan produk-produk affiliate:

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

Saya buat secara part-time sahaja, masih boleh jana pendapatan melalui affiliate.

Ada lagi testimoni daripada pembeli-pembeli lain, boleh lihat dibawah:

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

panduan affiliate method rahman basri buat duit dengan affiliate

Bagaimana nak dapatkan panduan hebat ini?

Buat masa sekarang, panduan ini ditawarkan pada harga RM 190 HARGA PROMOSI RM 90 sahaja!

Murah sangat dah!

Dengan pelaburan RM 90 mendapatkan panduan ini, pembeli berpotensi mendapatkan pulangan berlipat kali ganda.

Untuk dapatkan panduan ini, boleh ikut langkah-langkah yang berikut:

Langkah #1: Buat bayaran RM 90 ke akaun Maybank RB Digital Sdn Bhd 562021629073 (emel: sale@rahmanbasri.com)

panduan affiliate method

Anda boleh buat bayaran secara transfer menerusi online banking, mesin ATM atau deposit tunai CDM.

Pastikan anda simpan resit bayaran.

Langkah #2: Klik di sini: Borang tempahan atau pada gambar di bawah.

HARGA ASAL RM 190 HARGA PROMOSI RM 90 SAHAJA

panduan affiliate method rahman basriAnda perlu muat naik resit bayaran di ruang yang disediakan.

Isikan juga maklumat anda seperti nama, emel dan nombor telefon.

panduan affiliate method

Langkah #3: Klik butang ‘Selesaikan’

Siap!

Tunggu sahaja emel pengesahan dan link untuk download semua video nanti.

Jika anda menghadapi sebarang masalah semasa membuat tempahan atau mengisi borang, boleh hubungi saya melalui Whatsapp ke 013-9798719 atau terus klik di sini: wasap.my/60139798719

..

 

Panduan Affiliate Simple Tapi Power: Rahsia Buat Duit Dengan Affiliate

panduan affiliate simple tapi powerBaru-baru ini saya ada mendapatkan salah satu pakej panduan buat duit dengan affiliate terkini yang terdapat di pasaran, iaitu Panduan Affiliate Simple Tapi Power.

Panduan ini disediakan oleh Tuan Oswald Justin, seorang bekas chef yang kini menumpukan sepenuh masa beliau kepada bisnes online.

Saya tidak kenal Tuan Oswald Justin secara peribadi, beliau pun tidak kenal saya, tetapi saya dah kenal nama beliau sejak beberapa tahun lepas lagi kerana beliau sering berada dalam senarai top rank bagi banyak program affiliate yang dijalankan oleh otai-otai internet marketer lain.

Beliau memang selalu berjaya buat jualan affiliate dengan banyak hingga sering berjaya mendapat tempat dalam senarai teratas program-program affiliate.

Lihat sahaja contoh dalam gambar di bawah, beliau berjaya buat jualan lebih RM 60,000 dan jana keuntungan lebih RM 20,000 daripada satu program affiliate:

Ada banyak lagi bukti beliau berjaya buat duit dengan affiliate secara lumayan, boleh lihat di sini: Panduan Affiliate Simple

Kiranya, Tuan Oswald Justin memang tahu cara nak jana pendapatan lumayan dan buat duit dengan affiliate.

Jadi, beliau memang layak untuk mengajar orang lain berkenaan cara sebenar buat duit dengan affiliate.

Oleh itu, beliau telah sediakan satu pakej panduan yang mendedahkan teknik-teknik yang beliau gunakan untuk jana pendapatan lumayan menerusi affiliate, dan panduan tersebut dikenali sebagai Panduan Affiliate Simple Tapi Power.

Apa itu buat duit dengan affiliate?

Sebelum saya buat review Panduan Affiliate Simple Tapi Power, saya terangkan sedikit berkenaan affiliate untuk beri pencerahan bagi mereka yang belum tahu.

Affiliate adalah salah satu model bisnes yang biasa digunakan untuk memudahkan perjalanan bisnes.

panduan affiliate simple tapi power

Kadang-kadang, program affiliate turut dikenali sebagai program referral.

Dalam model bisnes ini, pemilik produk akan menganjurkan program affiliate, di mana pemilik produk akan menyediakan satu sistem khas untuk membolehkan ejen-ejen mendaftar dalam sistem tersebut.

Selepas pendaftaran diluluskan, setiap ejen akan diberi link khas dan tools lain seperti gambar, preview produk dan ayat promosi.

Jadi, tugas ejen adalah buat promosi dan sebarkan link khas yang diberi, supaya ramai bakal prospek klik pada link khas tersebut.

Dan jika ada pembeli yang mendapatkan produk melalui link khas tersebut, maka ejen akan diberikan komisen.

Itulah proses buat duit dengan affiliate.

Kiranya, dalam model bisnes affiliate, tugas ejen adalah daftarkan diri, dapatkan link khas, buat promosi untuk tarik prospek berkualiti dan kadang-kadang perlu layan pertanyaan prospek agar berjaya close sale dengan sempurna.

Tugas penganjur program affiliate pula adalah sediakan produk, bangunkan sistem affiliate, tarik ejen, sediakan support dan uruskan penghantaran produk apabila pelanggan membeli.

Yang seronok jadi ejen affiliate adalah anda tak perlu bersusah payah sediakan dan uruskan produk, cuma fokus pada promosi dan close sale.

Malah, menerusi affiliate, boleh mula jana pendapatan tanpa modal besar pun, dan pulangannya adalah tanpa had jika kena caranya.

Saya sendiri pun banyak jana pendapatan daripada affiliate sejak dari 2013 lagi, tapi tidaklah sehebat Tuan Oswald Justin.

Memang best buat duit dengan afilliate.

Kalau nak tahu cara yang betul buat duit dengan affiliate, boleh belajar daripada Panduan Affiliate Simple Tapi Power.

Panduan Affiliate Simple Tapi Power

panduan affiliate simple tapi power(Klik di sini untuk terus dapatkan panduan ini: Tempah Panduan Affiliate Simple)

Sekarang, kita pergi ke review Panduan Affiliate Simple Tapi Power.

Sebenarnya, saya terjumpa berkenaan panduan ini semasa sedang blog-walking di blog Tuan Hasrul Hassan yang mana beliau tunjukkan hasil pendapatan beliau daripada program affiliate, yang mana beliau gunakan teknik-teknik yang diajar Tuan Oswald Justin.

Pada mulanya, saya agak skeptikal dengan panduan ini sebab nampak harganya terlalu murah (pada masa tersebut, harga panduan ini RM 10 sahaja) dan tajuk isi kandungannya pun nampak ringkas.

Boleh lihat tajuk isi kandungan Panduan Affiliate Simple Tapi Power dalam gambar di bawah:

panduan affiliate simple tapi power

Nampak simple, kan?

Tetapi, rupa-rupanya saya tersilap, panduan ini simple tapi memang betul-betul powerful.

Isi kandungan dan modulnya memang lengkap bagi sesiapa yang nak belajar cara betul buat duit dengan affiliate.

Jom kita lihat perincian setiap modul dalam panduan ini:

Modul #1 – Apa Itu Affiliate?

Dalam modul #1 ini, Tuan Oswald Justin terangkan dengan lebih lanjut berkenaan bisnes affiliate.

Bagi mereka yang tak pernah tahu tentang affiliate, modul #1 ini akan bantu untuk dapat lebih maklumat berkenaan affiliate.

Tuan Oswald Justin turut terangkan tentang jenis-jenis affiliate dan istilah-istilah yang sering digunakan dalam bisnes affiliate.

Selepas baca modul #1, pembaca akan dapat gambaran yang lebih jelas tentang bisnes affiliate.

Modul #2 – Di Mana Nak Cari Program Affiliate Yang Boleh Dipercayai

Kalau nak sertai program affiliate, kenalah tahu di mana nak cari dan daftar.

Dalam modul #2 ini, Tuan Oswald berikan laman-laman web yang boleh dilawati untuk mendaftar sebagai ejen affiliate.

Tetapi sayangnya, saya rasakan modul #2 ini terlalu ringkas dan kurang lengkap.

Tuan Oswald Justin hanya berikan 2 sahaja laman web, sedangkan sebenarnya ada banyak lagi laman web yang menyediakan program affiliate.

Beliau juga tidak tunjukkan secara terperinci bagaimana nak daftar sebagai ejen affiliate di setiap laman web yang ditunjukkan.

Walaubagaimanapun, hal ini bukanlah masalah besar pun.

Mudah sahaja nak cari laman-laman web yang menyediakan program affiliate, boleh cari melalui Google sahaja.

Hanya perlu taip keyword seperti “affiliate malaysia” dan “program affiliate malaysia”, akan disenaraikan banyak laman web yang menyediakan program affiliate yang boleh disertai.

Untuk cara daftar pula, biasanya setiap laman web program affiliate akan sediakan panduan cara untuk daftar, jadi hanya perlu ikuti panduan yang diberikan.

Jadi, walaupun modul #2 Panduan Affiliate Simple Tapi Power ringkas sahaja, namun hal ini bukanlah masalah yang besar.

Modul #3 – Apa Yang Perlu Dilakukan Sebelum Nak Mula Promosi

Apabila kita nak lakukan sesuatu perkara, membuat perancangan dan persediaan awal adalah sangat penting supaya perkara tersebut dapat dilakukan dengan jayanya.

Begitu juga apabila nak buat duit dengan affiliate, perancangan dan persediaan awal sangatlah penting.

Dalam modul #3, Tuan Oswald Justin terangkan 2 persediaan awal yang sangat penting yang perlu dilakukan sebelum mula buat duit dengan affiliate.

Nak tahu apakah 2 persediaan awal penting tersebut?

Kenalah baca Panduan Affiliate Simple Tapi Power.

Modul #4 – Bagaimana Nak Mula Promosi Supaya Pelawat Klik Iklan Anda

Modul ini adalah yang paling penting dalam panduan ini.

Dalam modul #4 ini, didedahkan teknik-teknik yang digunakan oleh Tuan Oswald Justin untuk jana pendapatan daripada program-program yang disertai beliau.

Antara teknik-teknik yang beliau kongsikan adalah:

  • Teknik promosi Facebook Profile
  • Teknik promosi Facebook Note
  • Teknik promosi Facebook Fanpage & Facebook Ads
  • Teknik promosi blog
  • Teknik promosi “PM”

Tuan Oswald Justin bukan sekadar beri penerangan ringkas, sebaliknya beliau berikan penerangan yang secukupnya berkenaan setiap teknik.

Lebih istimewa lagi, beliau turut sertakan contoh-contoh apa yang beliau buat bagi setiap teknik di atas, siap dengan screenshots lagi.

Daripada screenshots yang diberikan pun dah boleh belajar secara mendalam berkenaan teknik-teknik yang ditunjukkan.

Semua teknik yang ditunjukkan ini memang diakui berkesan untuk promosikan produk affiliate, jadi kalau anda betul-betul nak jana pendapatan dengan affiliate, sangat rugi kalau terlepas belajar semua teknik di atas.

Modul #5 – Bagaimana Nak Hasilkan Ayat Iklan Supaya Pelawat Klik Iklan Anda

Dalam bisnes affiliate, teknik promosi untuk tarik perhatian prospek adalah perkara paling penting.

Dan, untuk tarik perhatian prospek, mestilah kena pandai tulis ayat promosi atau ayat iklan yang menarik.

Bagaimana nak tulis ayat iklan yang menarik perhatian prospek?

Dalam modul #5 Panduan Affiliate Simple Tapi Power, ditunjukkan cara-cara dan contoh-contoh penulisan ayat iklan yang betul supaya dapat tarik perhatian prospek untuk klik.

Modul #6 – Bagaimana Nak Promosi Affiliate Produk “STRATEGI BERJAYA JANA RM36,380”

Dalam modul terakhir ini, Tuan Oswald Justin dedahkan satu teknik powerful bagaimana untuk jana pendapatan lebih 5-angka daripada program affiliate.

Teknik powerful ini adalah berlainan daripada teknik-teknik dalam modul #4, dan merupakan teknik yang sering digunakan oleh otai-otai untuk buat duit dengan affiliate.

Tuan Oswald Justin terangkan langkah-demi-langkah yang perlu dilakukan dalam teknik powerful ini.

Siap ditunjukkan satu case study yang beliau buat, yang mana daripada program affiliate tersebut, beliau berjaya jana pendapatan sehingga RM 36,380!

Rugi kalau tak belajar teknik powerful ini.

panduan affiliate simple tapi power

(Klik di sini untuk terus dapatkan panduan ini: Tempah Panduan Affiliate Simple)

Bonus Panduan Affiliate Simple Tapi Powerful

Selain daripada modul-modul utama, turut diberikan beberapa bab bonus untuk melengkapkan lagi panduan ini sepertimana yang disenaraikan di bawah ini:

  • Kesilapan-kesilapan seorang affiliate
  • Tips-tips memilih program affiliate terbaik
  • Minda seorang super affiliate
  • Spamming, dosa besar seorang affiliate

Semua bab bonus ini disediakan sebagai motivasi untuk pembaca supaya dapat menjadi seorang super affiliate yang berjaya.

Video Teknik Promosi Retargetting

panduan affiliate simple tapi power

Baru-baru ini Tuan Oswald Justin telah menambah konten baru ke dalam pakej panduan ini, iaitu 6 video langkah-demi-langkah melakukan teknik promosi retargetting berserta 1 video case-study, menjadikan semuanya 7 buah video.

Ini adalah tajuk video-video yang diberikan:

  • Pengenalan retargetting
  • Cara insert pixel code
  • Cara create audience retargetting
  • Cara buat iklan kumpul data audience
  • Berapa size custom audience yang sesuai
  • Cara buat iklan menjual retargetting
  • Case study iklan success retargetting

Teknik retargetting merupakan antara teknik terbaru untuk buat duit dengan affiliate, dan antara teknik yang digemari ramai kerana success rate yang tinggi.

Bagi yang belum pernah tahu tentang teknik ini, boleh belajar daripada video-video yang diberikan bersama-sama ebook utama dalam pakej panduan ini.

Bagaimana nak dapatkan panduan ini?

Kalau berminat nak dapatkan panduan ini, boleh terus klik di sini.

Untuk makluman, harga sebenar pakej panduan ini adalah RM 47, tetapi sekarang boleh diperoleh pada harga istimewa RM 30 sahaja!

Ya, RM 30 sahaja!

Dengan RM 30, dapat sebuah ebook utama (53 muka surat), 7 video terbaru, support group di Facebook (Tuan Oswald sering berkongsi tips-tips affiliate di group ini) dan kemaskini percuma seumur hidup.

Sebelum ini harga panduan ini adalah RM 10, tetapi selepas penambahan video, harga dinaikkan ke harga terkini.

Mujur saya dapatkan panduan ini semasa harga RM 10, maka saya dapat kemaskini 7 video terbaru di atas secara percuma!

Bagi saya, harga RM 30 sekarang pun masih lagi murah, malah inilah antara panduan berkenaan cara buat duit dengan affiliate yang termurah yang terdapat di pasaran sekarang.

Manalah tahu, selepas ini Tuan Oswald Justin mungkin akan tambah konten baru lagi, jadi harga akan dinaikkan lagi.

Jadi, memang rugi kalau tak dapatkan sekarang.

Lagipun, panduan ini memang sangat sesuai bagi mereka yang baru nak belajar atau masih belum berjaya menjana pendapatan lumayan dengan affiliate.

Orang kata, nak berjaya, kenalah ikut orang yang dah berjaya.

Tunggu apa lagi, dapatkan Panduan Affiliate Simple Tapi Power sekarang!

[KEMASKINI]

Bagi yang belum tahu, Panduan Affiliate Simple Tapi Power sekarang telah dipakejkan bersama-sama beberapa lagi set panduan hebat sebagai Pakej Kejayaan Affiliate.

pakej kejayaan affiliate oswald justin

Apa yang ada dalam pakej ini?

Selain daripada Panduan Affiliate Simple Tapi Power, panduan-panduan yang lain adalah:

#1 – Panduan Funnel Bisnes: Formula Menghasilkan Sistem Mengumpul Hungry Buyer

Panduan ini menerangkan bagaimana cara nak kumpul data pelanggan yang berminat nak beli produk-produk yang anda jual  atau promosikan.

Kata orang, money is in the list.

Jadi, panduan ini akan ajar bagaimana nak dapatkan list prospect yang berkualiti, dan tukarkan mereka menjadi sumber wang kita.

Panduan ini sebelum ini dijual pada harga RM 70.

Kalau nak tahu lebih lanjut berkenaan panduan ini, boleh klik di sini: Funnel Bisnes

#2 – Tukar Like Jadi Pelanggan

Panduan ini mengandungi video-video tutorial yang menunjukkan cara-cara menghasilkan Facebook Page yang berkualiti dan mengumpul likes yang banyak daripada prospek.

Kemudian, daripada likes yang dikumpul ini, panduan ini akan menunjukkan bagaimana nak jadikan mereka sebagai pelanggan atau pembeli.

Hasilkan FB Page, kumpul likes, hasilkan duit.

Simple!

Panduan ini berharga RM 47.

Boleh klik di sini untuk info lanjut tentang panduan ini: Tukar Like Jadi Pelanggan

#3 – Squeeze Page Magic Pro

Ini bukan panduan, tetapi adalah software atau tool yang boleh membantu untuk bina squeeze page untuk mengumpul data pelanggan.

Hanya perlu upload dan setup software ini mengikut langkah-langkah yang diberikan, dan anda boleh bina squeeze page tanpa had bilangan dengan mudah.

Semudah A-B-C!

Bagi yang tahu betapa penting dan berkesannya squeeze page untuk mengumpul database prospek, mesti akan rasa sangat bertuah mendapatkan software ini.

Berapa harganya?

RM 97 sahaja.

Untuk info lanjut tentang tool ini, klik di sini: Squeeze Magic Pro

#4 – Formula Buat Duit Affiliate Niche Kerjaya

Ini adalah set panduan ebook dan video terbaru yang dihasilkan oleh Tuan Oswald Justin.

Dalam panduan ini, Tuan OSwald dedahkan semua yang beliau buat untuk mendapatkan jualan lebih RM 64 ribu hasil mempromosikan satu panduan dalam niche kerjaya.

Semua ditunjukkan; produk apa, contoh squeeze page, cara setup iklan termasuk interest prospek, bajet iklan, cara pujuk prospek dan juga follow up sehinggalah prospek menjadi pelanggan.

Anda cuma perlu tiruvasi sahaja apa yang ditunjukkan untuk turut sama hasilkan pendapatan seperti Tuan Oswald Justin.

Panduan ini dijual pada harga RM 50.

Info lanjut tentang panduan ini, boleh klik di sini: Formula Buat Duit Affiliate Niche Kerjaya

#5 – Koleksi Artikel Affiliate Marketing

Tuan Oswald Justin turut menyediakan 7 buah artikel berkenaan affiliate marketing.

Anda boleh olah dan guna artikel-artikel ini di dalam blog atau Facebook sendiri untuk mempromosikan panduan-panduan berkaitan affiliate.

#6 – Formula Buat Duit Affiliate Paling Simple

Dalam ebook ini, ditunjukkan cara menjana pendapatan secara affiliate daripada satu platform mencari kerja, iaitu MauKerja.com

Memang simple!

Berapa nilai semua panduan ini?

Kalau dikira bersekali dengan Panduan Affiliate Simple Tapi Power, semua ini bernilai RM 304

Khas untuk pembeli sedia ada Panduan Affiliate Simple Tapi Power, anda akan mendapat semua ini secara PERCUMA!

Bagi yang belum beli, anda boleh dapatkan semua ini pada harga RM 70 SAHAJA (sehingga 30 November 2017)

Tawaran harga ini hanya terhad sehingga 30 November 2017 sahaja, selepas tarikh tersebut harga akan dinaikka.

Jadi, tunggu apa lagi, cepat dapatkan semua ini!

(Klik di sini untuk terus dapatkan panduan ini: Tempah Pakej Kejayaan Affiliate)

panduan affiliate simple


Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau menghadapi masalah semasa membuat tempahan, boleh terus hubungi kami melalui Whatsapp ke 013-9798719 (https://api.whatsapp.com/send?phone=60139798719)

..

[REVIEW] Ebook Panduan eBay Intelligence: Rahsia Buat Duit Dengan eBay

panduan ebay intelligenceBaru-baru ini saya sempat dapatkan satu ebook berkenaan cara buat duit dengan eBay, iaitu ebook Panduan eBay Intelligence yang dihasilkan oleh Tuan Zul Ariffin.

Tuan Zul Ariffin merupakan seorang eBayer berpengalaman semenjak tahun 2010 dan telah berjaya menjana pendapatan lumayan dengan berbisnes di eBay.

Dalam satu kisah yang beliau ceritakan, Tuan Zul berjaya menjana jualan lebih USD 3,000 (bersamaan lebih RM 13,500) dengan mudah dalam tempoh kurang 3 minggu di eBay.

Itu pun, dengan menjual satu item sahaja.

Dan, beliau tidak pegang stok barang tersebut pun, sebaliknya dijual secara dropship sahaja (stok dan penghantaran barang diuruskan pihak ketiga)

Kalau tak percaya, boleh dapatkan kisah beliau secara percuma di sini: Panduan eBay – Rahsia bagaimana lelaki ini jana pendapatan lebih 5-angka dengan bisnes eBay

panduan buat duit dengan ebaySekarang, hasil daripada pengalaman dan teknik yang beliau amalkan, beliau curahkan dalam panduan terbaru yang beliau hasilkan, iaitu ebook Panduan eBay Intelligence.

Apa itu eBay?

Mungkin ada yang masih belum kenal dengan eBay, jadi di sini saya akan berikan penerangan ringkas.

eBay adalah satu paltform  bisnes online atau laman web terkenal yang membolehkan pengguna berdaftar membeli dan menjual barang-barang.

Sehingga sekarang, laman web eBay telah beroperasi di lebih 30 negara selain Amerika Syarikat (ebay.com)

Contohnya di Malaysia (ebay.com.my), Singapura (ebay.com.sg), Australia (ebay.com.au) dan United Kingdom (ebay.co.uk)

Cuma perlu daftar akaun di salah satu laman web eBay, dan anda boleh membeli atau menjual di mana-mana laman web eBay yang lain.

Sehingga Oktober 2016, bilangan pengguna berdaftar di eBay adalah sebanyak 165 juta orang, manakala penjual pula adalah 25 juta.

Maksudnya, hanya 15% sahaja pengguna eBay adalah seorang penjual.

Maka, potensi untuk memulakan perniagaan dan menjadi penjual berjaya di eBay masih terbuka luas kepada sesiapa pun.

Berminat nak buat duit dengan eBay?

Mula dengan belajar melalui ebook Panduan eBay Intelligence.

Ebook Panduan eBay Intelligence

ebay intelligence buat duit dengan ebay 2018Ebook ini disediakan oleh Tuan Zul Ariffin bagi membantu orang lain memahami dan memulakan bisnes di eBay.

Beliau dedahkan semua proses yang dilalui dan teknik yang digunakan untuk bangunkan bisnes eBay beliau sehingga berjaya mendapat status Power Seller, satu status yang diiktiraf oleh pihak eBay sebagai seller yang berjaya.

Ebook Panduan eBay Intelligence dibahagikan kepada 3 topik utama mengikut proses berniaga di eBay, iaitu membuat kajian produk, membuat iklan (listing) di eBay dan proses order/pos barang.

Segala proses dan teknik dihuraikan dengan jelas langkah-demi-langkah.

Jom kita lihat kandungan setiap bab dalam ebook Panduan eBay Intelligence.

panduan ebay intelligenceBab #1 – Pengenalan eBay

Pembaca akan diberikan penerangan ringkas berkenaan eBay, agar lebih memahami tentang platform jualan yang hebat ini.

Bab #2 – Fakta asas sebagai penjual di eBay

Dalam bab ini, pembaca akan didedahkan berkenaan 3 perkara utama yang perlu difahami sebelum berniaga di eBay, iaitu tentang polisi akaun, cara jualan dan platform bayaran di eBay.

Pembaca juga akan diberi penerangan berkenaan multiple accounts, kepentingan feedbacks (reputasi), auction, buy it now dan beberapa peraturan atau polisi yang perlu dipatuhi di eBay.

Tahukah anda, jika anda tersilap langkah melanggar polisi eBay walaupun sekali, risiko account anda untuk digantung adalah amat tinggi.

Jika account digantung, tidak dapatlah nak buat duit dengan eBay.

Jadi, bab ini sangat penting untuk difahami.

Bab #3 – Persediaan memulakan bisnes di eBay

Jika ingin memancing, kena sediakan joran dan mata kail.

Jika ingin berniaga di eBay, kenalah juga sediakan peralatan-peralatan tertentu.

Dalam bab #3 ini, Tuan Zul terangkan tentang peralatan-peralatan asas yang perlu ada sebagai persediaan memulakan perniagaan di eBay.

Dengan adanya peralatan-peralatan ini, tidaklah anda terkial-kial apabila mula menjual di eBay nanti.

Bab #4 – Software/tools bisnes di eBay

Kalau dalam bab #3 berkenaan peralatan/hardware, bab #4 pula berkenaan persediaan software/tools yang perlu ada sebelum memulakan perniagaan di eBay.

Software/tools yang diterangkan nanti akan membantu mengurangkan risiko account digantung, membantu carian barang-barang hot dan memudahkan proses dropshipping.

Bab #5 – Langkah-langkah membuka akaun eBay dan membuat multiple accounts

Bab ini mengandungi penerangan berkenaan langkah-demi-langkah untuk daftar akaun eBay, dan create multiple accounts.

Rahsia bagaimana peniaga-peniaga baru eBay menjana pendapatan lumayan dalam tempoh singkat adalah menerusi multiple accounts.

Tetapi, sebenarnya eBay melarang penggunanya mempunyai lebih daripada satu akaun.

Jadi, dalam bab ini, disertakan tips dan tricks bagaimana mengelakkan eBay mengesan pengguna baru yang menggunakan multiple accounts, seterusnya mengelakkan daripada akaun digantung.

Kalau nak tahu tips dan tricks tersebut, kenalah dapatkan ebook Panduan eBay Intelligence.

Selain daripada itu, dalam bab ini juga, pembaca akan ditunjukkan cara mendaftar akaun platform bayaran eBay.

Kalau tak ada platform bayaran ini, susah nak berniaga di eBay, susah juga nak transfer hasil jualan daripada eBay.

Bab #6 – Tips penting di eBay

Polisi eBay semakin hari semakin ketat, jadi kalau tersilap langkah walaupun sekali, akaun boleh digantung dan perniagaan anda di eBay boleh terjejas teruk.

Jadi, dalam bab ini, ada tips penting untuk memastikan anda selamat daripada polisi eBay.

Bab #7 – Teknik membina reputasi di eBay

Bayangkan anda sebagai pembeli, apabila ingin membeli sesuatu barang, sudah semestinya akan membeli daripada penjual yang jujur dan diyakini, bukan?

Begitu juga di eBay.

Untuk menjadi seorang eBayer yang berjaya, kenalah bina reputasi yang baik.

Dalam bab #7 ini, pembaca akan ditunjukkan cara membina reputasi baik seawal hari pertama mendaftar akaun eBay.

Apabila dah ada reputasi yang baik, makin mudahlah membuat jualan di eBay.

Bab #8 – Jenis barang “vero” dan “non-vero”

VERO bermaksud “Verified Rights Owner”, dan barang-barang yang berstatus vero adalah dilarang untuk dijual di eBay.

Sebagai eBayer, wajib untuk tahu apakah barang-barang yang dikategorikan sebagai vero.

Jika tersilap menjual barang tersebut, akaun juga boleh digantung.

Jangan risau, walaupun ada sesetengah barang berstatus vero, masih banyak lagi barang hot yang berstatus non-vero yang boleh dijual di eBay.

Dalam bab ini, akan diterangkan perbezaan dan ciri-ciri barang vero dan non-vero.

panduan ebay intelligence 2017Bab #9 – Teknik kajian pasaran secara manual

Tips paling mudah untuk buat jualan di eBay adalah dengan menjual barang-barang hot atau sedang trending.

Tapi, bagaimana nak kenalpasti barang-barang yang sedang hot dan mendapat permintaan yang tinggi di kalangan pengguna eBay?

Bab #9 ini akan menunjukkan langkah-demi-langkah cara membuat kajian pasaran bagi mencari barang hot tersebut.

Dah jumpa barang yang hot, mudahlah nak buat jualan dan hasilkan keuntungan nanti.

Bab #10 – Teknik kajian pasaran secara auto

Kalau dalam bab#9 ditunjukkan langkah-langkah melakukan kajian pasaran secara manual, dalam bab #10 pula, ditunjukkan langkah-langkah melakukan kajian pasaran secara auto.

Jika gunakan cara yang ditunjukkan ini, keputusan akan lebih mudah diperoleh, lebih cepat dan lebih tepat.

Bab #11 – Teknik listing auction & BIN (Buy-It-Now)

Dalam bab yang ke-11 ini, pembaca akan ditunjukkan langkah-demi-langkah membuat iklan atau listing barang di eBay.

Kiranya, dah mula menjual barang di eBay.

Semua aspek semasa melakukan listing diterangkan dengan jelas, daripada memilih keyword, menulis tajuk listing, memasukkan description item, saiz gambar, lokasi gambar, pilihan bayaran, shipping details sehinggalah listing anda berjaya diselesaikan.

Tuan Zul turut terangkan tentang tips dan tricks untuk pastikan listing yang dibuat mudah dijumpai pengguna eBay, menarik perhatian prospek dan seterusnya menggoda prospek supaya terus membeli.

Pengguna datang ke eBay memang dengan mentaliti untuk membeli, jadi listing yang baik dan lengkap akan memastikan item yang ditawarkan boleh dijual dengan baik.

Sebab itulah bab ini sangat penting bagi pembaca ebook Panduan eBay Intelligence

Bab #12 – Case study barang dropship

Dalam bab ini, Tuan Zul tunjukkan satu case study jualan beliau menggunakan sistem dropship daripada pembekal di laman web X.

Jadi, pembaca dapat belajar bagaimana membuat jualan manggunakan sistem dropship; cuma perlu tiruvasi (tiru dan inovasi) sahaja daripada teknik yang Tuan Zul tunjukkan.

Bab #13 – Case study barang tempatan

Dalam bab #12, Tuan Zul tunjukkan bagaimana proses jualan menggunakan sistem dropship, iaitu stok dipegang dan dihantar oleh pihak ketiga.

Dalam bab #13 pula, Tuan Zul tunjukkan bagaimana proses jualan bagi barang tempatan yang dipegang stok.

Pembaca akan dapat belajar bagaimana mencari supplier di Malaysia, membuat listing dan yang paling penting, bagaimana nak pos barang tersebut kepada pelanggan di luar negara.

Bukan senang untuk pos barang ke luar negara, kena isi borang tertentu dan lalui beberapa prosedur tambahan berbanding pos barang di dalam Malaysia sahaja.

Bab ini amat sesuai bagi mereka yang dah ada barang yang dijual di Malaysia, dan nak kembangkan ke pasaran luar negara.

Bonus Ebook Panduan eBay Intelligence

Selain daripada 13 bab utama yang diterangkan di atas, Tuan Zul turut memberikan beberapa bab tambahan sebagai bonus bagi pembaca ebook panduan yang disediakan beliau ini.

Bab #14 – Senarai supplier barang Print-On-Demand

Barang-barang Print-On-Demand (POD) adalah antara barang-barang yang laku keras di eBay.

Barang POD adalah barang custom made; barang boleh diberikan design sepertimana yang dikehendaki penjual atau pembeli.

Contohnya t-shirt yang bercetak gambar sendiri, mug yang bercetak gambar keluarga atau bantal yang bercetak gambar orang disayangi.

Kalau kreatif, boleh buat design sendiri dan jual barang-barang tersebut sebagai koleksi cenderahati.

Jadi, dalam bab ini, ditunjukkan beberapa trusted dan credible supplier yang menjalankan perkhidmatan POD ini.

Penjual hanya perlu pilih item daripada supplier, hasilkan design dan buat listing di eBay.

Kalau tak pandai nak buat design sendiri pun, boleh guna design yang disediakan pihak supplier tersebut.

Apabila ada tempahan, cuma perlu tempah dengan supplier dan barang akan dipos ke pelanggan.

Memang mudah!

Bab #15 – Senarai supplier/wholesaler UK (United Kingdom)

Selain buat jualan di eBay Amerika Syarikat, boleh juga buat jualan di eBay United Kingdom.

Maklumlah, berdasarkan nilai tukaran wang sekarang, 1 Pound Sterling bersamaan 5.50 Ringgit Malaysia.

Lebih 5 kali ganda.

Maka, sangat lumayan jika dapat jana keuntungan dalam nilai Pound Sterling.

Dalam bab ini, diberikan senarai pembekal di United Kingdom, yang mana pembaca boleh jual item mereka secara dropship di eBay United Kingdom.

Bab #16 – Senarai supplier USA-China-worldwide

Bonus ini mengandungi senarai pembekal di USA, China dan serata dunia yang boleh menjadi pembekal kepada jualan anda di eBay nanti.

Dengan adanya senarai pembekal sebegini, tak perlu susah-susah nak cari dah.

Lebih cepat boleh mulakan perniagaan buat duit dengan eBay.

Lepas buat kajian pasaran, dapat jumpa item hot, padankan dengan supplier yang diesenaraikan, terus boleh buat listing dan jualan di eBay.

Jimat banyak masa!

Bab #17, #18 & # 19 – Case study

Semua bab bonus ini mengandungi beberapa case study bagaimana Tuan Zul melakukan jualan di eBay.

Jadi, pembaca boleh belajar pengalaman dan teknik beliau, lalu boleh aplikasikan apabila membuat jualan sendiri nanti.

(Klik di sini untuk dapatkan rahsia jana pendapatan 5-angka dengan eBay secara PERCUMA!!)

panduan ebay intelligence 2017Bonus khas #1 – Skrip follow-up

Pembaca ebook ini akan diberikan template skrip follow-up bagi memudahkan proses jualan di eBay.

Contohnya, skrip selepas pengesahan bayaran, makluman penghantaran, follow-up status barang dan peringatan meninggalkan feedback.

Dengan adanya template skrip ini, akan menonjolkan diri penjual yang profesional.

Jadi, mudahlah membina reputasi di eBay.

Bonus khas #2 – Profitable niche ideas

Bersama-sama ebook ini, turut diberikan senarai 400 profitable niche yang boleh newbies ceburi untuk mulakan perniagaan di eBay.

Boleh pilih satu, dua atau beberapa niche yang diminati sebagai niche utama anda untuk memudahkan proses mencari barang-barang hot.

Bonus khas #3 – Facebook Support Group

Tuan Zul juga ada mengendalikan satu Facebook Support Group untuk pembeli-pembeli ebook beliau.

Dalam group ini, pembaca boleh bertanyakan apa sahaja perkara yang tidak difahami kepada Tuan Zul dan team beliau.

Boleh juga lihat soalan-soalan dan masalah-masalah yang orang lain hadapi, dan belajar bagaimana mengatasi masalah tersebut agar tidak menyusahkan diri-sendiri pula.

Selain itu, boleh buat networking dengan pembaca-pembaca lain agar lebih mudah untuk setup perniagaan di eBay.

Orang kata, dalam berniaga ini, jangan makan seorang diri, sebaliknya saling bantu-membantu antara sesama peniaga.

Barulah boleh jadi peniaga berjaya.

Bonus khas #4 – Kemaskini PERCUMA seumur hidup

Bisnes di eBay sentiasa berevolusi; ada sahaja perubahan dan penambahan perkara baru seperti polisi, interface dan cara jualan, yang mana kadang-kadang boleh memeningkan penjual.

Sebagai support kepada pembeli, Tuan Zul turut mengemaskini kandungan Panduan eBay Intelligence agar memudahkan pembeli menghadapi  perubahan yang berlaku.

Tidaklah pembeli terkial-kial nanti.

Macam baru-baru ini, Tuan Zul ada mengeluarkan edisi ke-2 Panduan eBay Intelligence, yang mana beberapa bab telah dikemaskini agar relevan dengan evolusi bisnes eBay yang berlaku.

Bukan setakat kemaskini konten ebook, malah Tuan Zul turut menyediakan 15 video panduan untuk memudahkan lagi pemahaman pembaca.

Boleh lihat emel yang dihantar oleh Tuan Zul kepada semua pembaca Panduan eBay Intelligence ini:

panduan ebay intelligence buat duit dengan ebay 2018

Lebih istimewa lagi, semua kemaskini dan penambahan konten ini diberikan PERCUMA sahaja tanpa sebarang bayaran tambahan.

Memang untung bagi sesiapa yang dapatkan panduan ini.

Bayar sekali, dapat kemaskini PERCUMA seumur hidup.

Pandangan peribadi

Secara peribadi, saya berpendapat ebook Panduan eBay Intelligence ini boleh dianggap sebagai panduan terkini yang lengkap berkenaan cara buat duit dengan eBay.

Panduan yang disediakan memang lengkap dan terperinci, dan Tuan Zul tunjukkan langkah-demi-langkah agar mudah difahami.

Kiranya, ebook ini memang sesuai untuk newbies yang baru nak mulakan bisnes di eBay.

Dan sesuai juga untuk golongan bekas eBayer dan eBayer tegar yang ingin update knowledge berkenaan bisnes di eBay.

Saya dulu pun pernah menjual barang di eBay, dan setelah membaca ebook ini, memang ada beberapa perkara yang baru saya pelajari.

Bagi yang dah punyai perniagaan sendiri dan ingin kembangkan lagi pasaran ke peringkat antarabangsa menerusi eBay, memang sangat disarankan untuk dapatkan ebook ini.

Dari segi kelemahan ebook ini pula, sebenarnya tiada kelemahan yang ketara.

Cuma dari segi tatabahasa, ejaan dan penggunaan huruf besar dan huruf kecil sahaja.

Walaubagaimanapun, kelemahan ini tidaklah sampai menjejaskan kandungan dan kualiti ebook ini.

Yang penting, isi kandungannya adalah lengkap dan terkini.

Bagaimana nak dapatkan ebook Panduan eBay Intelligence?

Anda betul-betul berminat nak dapatkan ebook ini?

Mesti nak tahu harganya, bukan?

Sebelum itu, saya nak maklumkan bahawa ebook Panduan eBay Intelligence ini ditawarkan dalam 4 pakej, iaitu pakej A, B, C dan D

Pakej A hanya menawarkan ebook utama sahaja tanpa sebarang bonus seperti yang disenaraikan di atas, dan pakej ini sesuai untuk yang memang dah ada pengalaman atau pernah berniaga di eBay, cuma nak update dengan knowledge terkini sahaja.

Harga untuk pakej A adalah RM 97 sahaja!

Manakala, pakej B pula, mengandungi ebook utama ditambah dengan bonus-bonus yang disenaraikan di atas dan bonus-bonus lain yang ditambah dari semasa ke semasa.

Pakej B sesuai untuk newbies yang baru nak mulakan perniagaan di eBay, sebab pakej ini disertakan bonus-bonus tambahan yang lengkap dengan semua tools dan rujukan untuk mulakan perniagaan di eBay dengan segera dan sistematik.

Memang sangat disarankan untuk dapatkan pakej B ini.

Mengikut Tuan Zul, harga asal pakej B ini adalah RM 297, tetapi buat masa sekarang, pakej ini ditawarkan dengan harga diskaun RM 197 sahaja.

Anda jimat RM 100 jika dapatkan pakej B ini sekarang.

Dulu, semasa awal pelancaran, saya dapatkan pakej B ini pada harga lebih murah daripada harga sekarang.

Selepas lama dilancarkan dan mendapat maklumbalas serta permintaan memberangsangkan, sudah tentu harga akan naik.

Itu pun, bagi saya, harga RM 197 masih lagi dianggap murah dengan segala ilmu terkini dan lengkap yang dimuatkan dala pakej B ini.

Saya pernah dapatkan panduan berkenaan bisnes eBay dulu pada tahun 2013, dan harganya lebih mahal berbanding harga pakej B Tuan Zul ini.

Untuk pakej C pula, lebih sesuai untuk sesiapa yang nak belajar tentang bisnes eBay secara lebih advance, sebab disertakan dengan seminar bersama-sama Tuan Zul dan team beliau sendiri.

Seminar tersebut diadakan di pejabat Tuan Zul sendiri iaitu di Batu Pahat, Johor.

Dalam seminar nanti, boleh bertanya secara terus dan belajar hands-on dengan Tuan Zul dan teamnya sendiri.

Harga pakej C, RM 497 sahaja.

Pakej D pula, adalah sama seperti pakej C iaitu akan mendapat peluang untuk menghadiri seminar dan belajar secara face-to-face dengan Tuan Zul dan team beliau sendiri.

Bezanya, untuk pakej D, seminar diadakan di Bangi, Selangor.

Jadi, bagi sesiapa yang tinggal di Lembah Klang atau sukar untuk ke Batu Pahat, Johor, bolehlah memilih pakej D untuk sama-sama belajar secara terus tentang bisnes eBay.

Harga pakej D adalah RM 597 sahaja.

Pening nak pilih pakej ebook Panduan eBay Intelligence yang mana?

Saya sarankan, mula dengan pakej B dahulu, memang berbaloi-baloi!

Kalau ada bajet lebih, boleh ambil pakej C atau D, lebih berbaloi-baloi!

Anggaplah bayaran yang dikeluarkan untuk dapatkan panduan dari Tuan Zul ini sebagai pelaburan awal untuk menjana pendapatan lebih lumayan daripada eBay.

Dah tak sabar nak dapatkan panduan Tuan Zul ini?

Baiklah, klik pada pautan di bawah untuk pilih pakej anda:

panduan ebay intelligence 2017

Untuk menempah, sila klik butang di bawah & pilih pakej yang anda ingini

panduan ebay intelligence 2017Sila Klik Di Sini Untuk Tempah Sekarang >>

*Jika anda menghadapi sebarang masalah sewaktu melakukan pembayaran atau pengesahan atau mempunyai sebarang persoalan berkenaan Panduan eBay Intelligence, jangan cemas… hantarkan pesanan anda kepada kami dan kami akan bantu anda. Hubungi kami melalui emel mysohojob@gmail.com atau Whatsapp ke 013-9798719 (https://www.wasap.my/60139798719)

(Klik di sini untuk dapatkan rahsia jana pendapatan 5-angka dengan eBay secara PERCUMA!!)